Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
divlje svinje se spustaju svake godine sve blize ...za par godina bit ce ko texas 15 svinja na 1 covjeka
Normalno kad nema hrane tj. gljive u šumi, prošle godine sam vrganj u ovo doba dijelio narodu šta ga je bilo, sad jedva dva našao i otrovnih nema
Lovite ih i saljite za Cazin.Ovdje divlje susene svinje ne mozes nateci kolika je potraznja.
Jbt meni u mahali medvjed hoda jede jabuke,bio na darivi pa na vratniku..Sve lafo otjerali ga, prodje 3 dana opet ga neko vidi ma bzs
Počela je hajka na divljaka.U RS ,da bi ulovio divljaka moraš čekati veterinarskog inspektora.Većina opština u Bih ima samo veterinara.Dok ovaj dođe iz nekog grada,to se onda oduži, komedija uživo.Jedna zanimljivost za medvjede .Jedan lovac je upucao medvjeda da bi platio kaznu 40.000 km,koji kralj !
Dodikovi jarani.
Snsd bio kolektivno na izletu team bildingu
Pa u pola Bosne je tako. Ništa nivo.
Da nije rodbina od Dodika harala okolo???!! oiink hroook
Ja bi to sve u gulaš da se krčka jedno osam sati na tihoj vatri !
Sura Hud - 6 - Na zemlji nema nijednog živog bića, a da ga Allah ne hrani. On zna gdje će koje boraviti i gdje će sahranjeno biti. Sve to ima u jasnoj Knjizi.
Ovo je divlji dodik hahaha