Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje nadrljaš kad nazoveš da spriječiš krivično djelo.
Aida Topalovic, dobro zapamtiti to time
11 za ubistvo tobe jarabi ko da je autom psa zgazio.
Tuziteljica Aida Topalovic je najsposobnija tuziteljica u BiH. Ona je otkrila ubice Sarajevskih policajaca na Alipasinu od strane Paljanskih kriminalaca i ubica. E sada joj se svete sudije iz RS-a i izmisljaju razne postupke kako bi pokusali da je diskreditiraju. Aidu vole građani dzaba vam kriminalci!!!
U prdekanu je ... Napraviti čisku u sudovima ve ista g.... Tužioci, sudije i advokati sprega kriminala.. Zato nam i jeste sve ovako naopako u BiH
Ja sam ovo morao tri puta pročitati da bih shvatio da li je moguće ovakvo nešto. Gospođa je obustavila istragu zato što nije našla osnov sumnje o počinjenju krivičnog djela u slučaju u kojem je ubica proglašen krivim i koji je dobio 11 godina zatvora. Nakon toga ona i dalje tvrdi daj e ispravno postupila i da nije bilo dovoljno dokaza o počinjenju krivičnog djela. Ovo normalan um ne može da pojmi, ovo je nemoguće jednostavno nemoguće. Kakav je ovo cirkus .ebote.
Neka korist ima garant.
Ovu kuju osudite sad na 15 godina, kao primjer svakome ko je korumpiran i pokvaren!!!
Kako je ovo samo za disciplinski postupak?! Fakticki je saucesnik u ubistvu, ili zbog nesavjesnog rada ili direktno zbog korupcije. Ovo je zatvora!
Ja nemam nikakvih sumnji, niti osnova sumnji, o tome što je ova tužiteljica.
Trebao je Klix jos da doda da se prujavila u Pisebno odjeljenje Vrhovnog suda FBiH koje pocinjensa radom u seotembru i vjerovatno ce biti primljena. Cuj disciplinska prijava 3 godine poslije...steli joj jaranica koja je disciplinski tuzilac, jer je zastara. De malo istrazivackog novinarstva, makar pitajte raju koja radi u pravosudju da vam izmahalaju.
Uredu,jeste je unaprijedili,jeste je postavili na bolje mjesto?Ako niste morate sto prije jer trebate nastaviti tradiciju koju gajite decenijama
ne znam il' se zgrožavan il' plačem kad ovo čitam.tiho mi se čuje sevdalinka iz kuhinje a misli mi plove u nekadašnjem puno boljem vremenu.šta se to dešava sa nama.mlad narod se ubija .ima li izlaza ??
Ni obraza,a još manje časti i čestitosti kod ovih koji misle da su nebom dani i da se njihove odluke ne presispituju i misle da su nedodirljivi. Zbog ovakvih nwsposobnih ineodgovornih u tužilažtvu je kriza u svim sferama društva. Pitao bih se kako bi reagovali da se njima nešto slično desi.Žali Bože mlade žene
U Mostaru bi svi trebali kuci bez discplinske..kako radeb tuzitelji
NIPovci se usutili za katastrofalno pravosudje kako su dosli na vlast.
Pravosudje bi valjda trebalo biti neovisno, ni NIP, ni SDP ni SDA, sramota je da se pravosudje uopste povezuje sa vlasti!!