Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdajnici opet lazu. Sigurno je sve to dio dogovora sa Sda. Ne smije Zeljko protiv svog sultana.
Sejdo sejdo suplja glavo...
Željko tužit ću te za glasove koje sam ti dao za šuplju priču!
nece vas ni sda i blok. najbolje se ugasite
izgleda ovi izbori bili nako samo da se broji
Zjev...
Najprepoznatljivija probošnjačka stranka je SDA, kao što je HDZ i SNSD u ostalim narodima, i sve se vrti oko toga, njih boli neka stvar, jer kako god da prođu, uvijek će doći na vlast kad tad, jer na kraju ovce se uvijek vrate svojim Čobanima, jer u 25 godina, za drugačije ne znaju...
Mostarci, a lijepo su vam sarajlije pokazale za koga se ne glasa eto, sada nazalost imate priliku gledati tv sapunicu
Sve ide u pravcu da nam izbori u Mostaru i nisu bili potrebni ...Jer , koalicija koja će se uspostaviti je ona ista ,....stara ,...ohrndala..., koja svih ovih decenija j.... u zdrav mozak , i ne popušta...Izbori su bili samo farsa i ubleha za strance....kojima će trebati još koja decenija pa da shvate šta se ovdje dešava ...A , tada će....
Dzumbur hahahahhaha velika je to postenjacina
ni formirali vlast nisu vec se raspada koalicija . Sta znaci sujeta i naduravanje
Glasovati ce protiv odluke zato sto nine dobra ili zato sto dolazi iz druge stranke?
jebalo mater nisu ni glasove prebrojali ovi se raspali
"...dakle mladjahna Ir ma Bara lija ce probati postati gradonacelnicom na sljedecim izborima;njenom Bloku (cuj Blok,ono k'o snaga) skromnih rezultata najvise odgovara "lajjj janje iz opozicije na drzavotvorne partije SDA i DF"...znao sam da ce uciniti sve da osujete kandidata SDA za gradonacelnika i da ce ih prepustiti ucjenama iz HDZ..."
od kada postoji DF uvjek je nešto protiv bez bilo kojeg obrazloženja ili smisla, jednom kad se već kofrčite recite razlog zašto nešto nećete podržat jer kad je politika u pitanju treba potrebna je i politička odgovornost, dali će se ikad radit za ljude ili će te vi uvjek protiv nekog ić. navedite razlog ili je onaj stari, samo da nije Čović.
stidite se 🤮🤮 UZP vas uspio posvađati 🐷🐷🐒🐒🐷🐷
Ma bravo..e jeste dobro krenuli gomilo sujetnih. Sve znate dok nedobijete vlast a onda pojma nemate šta treba raditi. Ma sve vas treba ukinuti. Samo nam trošite vrijeme i živote gomilo nesposobnjakovića i kvazipolitičara. U rudnik vas sve treba otjerati.