Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predstavnici V.Britanije i Njemačke su prije godinu dvije dale zadnji paket prijedloga i rekli da nam je zadnja šansa....i tako i bi. Da li neko vidi migrante u Zagrebu? Nema ih. Glasali smo da budemo Evropski geto, da imamo 3 poglavice koji imaju MILIJARDE KM, e pa sad nemamo pravo ni na komentar na klixu, a kamoli pravo da se žalite.
@entropist u centar
@entropist zato bježanija raditi u drugoj državi što dalje od bih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo neka nema rata,ja evo 9 dana nisam jeo ništa,ali ne kukam i ne bunim se..dobro je za sad
ma mozete pripremiti ac kad nasi spickaju 150.000 evra na dernek
sve mi vako prstom radi.... but why ?
Necemo u eu. Pitajte građane.
Jesu li šta planirali za migrante?
Bla i opet Bla
Dzaba planirate gospodo, ovdje su ovce extremno glupe !!! Pogledajte samo za koga glasaju i sve ce vam biti jasno.
Ono kad od uvažene Jugoslavije postaneš Zapadni Balkan...
Boli mene RACKU za EU,važan je ulazak u NATO,jer je EU stara ofucana KURVEŠINA,i to pokazuje iz dana u dan.
svaka kuca ima kantu pa tako i Eu
Oduvijek pisem istinu o vlasti u BiH (SDA-HDZ-SNSD-DF-SBB). U zadnje vrijeme skoro svaki komntar mi je brisan,. Klix je postao pravo SDA glasilo
@IstinaSamoIstina Kad vam Klix obriše komentar, to je kompliment. Znači da ste pametan čovjek
BiH je prezivila apokalipticnu agresiju i takva surova zvjerstva kakva svjetska istorija nije zabiljezila ! Ne moze se BiH stavljati u istu ravan kao ostale drzave Zapadnog Balkana, vec ona mora dobiti specijalan status i pomoc EU da prevazidje stare i nove probleme koje ima. Samo ovakvim stavom EU ce pokazati da zaista zeli pomoci gradjanima BiH koji su taoci politicara - kriminalaca, a visoki predstavnik , ne radi svoj posao zadnjih 10 godina.
BiH je svakako vestacka tvorevina koja sama ne moze nista da uradi jer sopstveni sistem upravljanja nije jedinstven niti to ikada moze biti
Jedina “vestacka tvorevina” u drzavi Bosni i Hercegovini, tisucu godina staroj , je manji entitet rs, nastao 1995 kao rezultat protjerivanja Hrvata i Bosnjaka , njihovog ubijanja, silovanja, genocida.
Njihov glavni cilj je da ovdje nikada ne bude dobro, jer kada je ovdje dobro, oni su manji od makova zrna. To se već moglo vidjeti iz priloženog. Nekada najveće jade u Evropi sada vode glavnu riječ u politici..
Kazu dok dodik ne crkne nista, znaci ubrzo...