Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbt otkud ovo, Italija je uvijek bila prijateljska zemlja...
Vatikan
Kad je politika u pitanju ne postoje vječni prijatelji ili vječni neprijatelji. Postoje samo vječni interesi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najtiša zemlja kada je u pitanju vanjska politika prema BiH.Očito je da je Plenkijev lobi svojim kanalima uspio dotaci Italiju.
I her Schmit je prokužio Dodila kada kaže Drvosječa ha ha ha he he he
Obećali im Dalmaciju ako dobiju Bosnu.
Svi pisu. I Der Standard nek pise, a tumacenja svakom svoja.
Šmit nazvao Duduka drvosječom hihihi ... da vidimo šta slijedi u nastavku obostranog vrijeđanja, pripremi kokice 😁
Protjerati ambasadora
Ma sve je pitanje naslova. Sta znaci pokusala sprjeciti. Mozda je bilo nekih dodatnih pitanja i razjasnjenja. Italija ima iste stavive kao i vecina EU zamalja. Novinar uvijek pumpa naslov da se otvori clanak ondnosno klik.
Necu više pizzu pojest makar umro od gladi,samo burek sjecani :) to su se oni cisto formalno bunili da ne bi bili svi za :D
Pokušali, ali bez vajde...ja ljepote Boże dragi, koji si Jedini na.našoj strani..💚💚
Dole Komšić, dole unitarizam, dole bosanski fašizam!
Dole UZP, ustasluk, cetnistvo, fasizam, kriminal, korupcija i sve negativno sto se zamotava u nacionalna pakovanja a u materijalnu korist sadasnjih vlastodrzaca i ko bajagi nacionalnih duse briznika.
Samo Nijemci nikada nisu bili fašisti izgleda
Schmidtove muke su mačiji kašalj naspram onoga kroz šta prolazi njegova zemlja. Njemačka industrija je gotova bez energije. Svaki dan nalaze novo snabdjevača plinom iako vrlo dobro znaju da plina nema nigdje osim u Rusiji. Juče je to bio Katar, pa Irak. Danas su izmislili Egipat. Dok oni traže snabdjevača za uplaćeni Voksvagen se čeka na isporuku 8 mjeseci bez garancije da će rok biti ispoštovan.
Kao sto kazes VW je uplacen, dostavit ce ga nekad.
Šta je bilo očekivati od talijana,fašisti kao i hrvatska
Nije ni njemu lako. Ali njegovom šefu Šolcu je još teže. Njemačka je na koljenima zbog povratnog efekta sankcija Rusiji, dok Šolca svakodnevno proziva ukrajinski ambasador u Njemačkoj koji kao da je preuzeo ulogu Kancelara i diktira Šolcu šta treba da radi. Schmidtu opet taman što pomisli da je Dodiku zadao odlučujući udarac stiže neprijatan odgovor. Inicijativa za deportaciju i tužba pred njemačkim sudom.
Znaci do sad sam APELOVAO da ne kupujemo Madjarsko i Krvatsko znaci definitivno ni Italijansko vise! Zabari fasisticki jel moguce da ste toliki fasisti da nemate osjecaja za jednu malu i jadnu ratom razorenu zemlju..a vama tako blizu preko Jadrana..umjesto da nas podrzavate vi nas jos..cccc