Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha... Jel se ovo salite sa nama redakcijo..
Kasno gospodo izdajnici.
20 godina pljačkaju radnike lošim stečajnim zakonom ,90% fabrika prošlo kroz stečaj i oni se tek sad sjetili radnika. Mrrššš stoko bezobrazna
Koje licemjerje, jer sa tim zakonom kasnite skoro 30 godina.Ne znam jos firmi giganata kao "Energoinvest","Sipad","UPI","Hidrogradnja",...i stotine drugih koje su otisle u stecaj i pri tome stotine hiljada radnika opljackano.Koga sada stitite, govna lopovska?
Kasno
krleza je rekao: kada se u balkanskoj krcmi ugase svjetla, ne zna se ko koga bije. Jedino ovdje nacionalisti, sovinisti kradu na racun nacije, al krivi su oni koji ih biraju. Zato primitivne komentare ne hebem ni 1%, a DF svaka cast !!
SDA uvlakači, ljigavci...
realno, vrlo dobro od df-a
Jel svoje male narandžaste šnaucere pomilkio po glavi El Bake?
Naslov ovog clanka,a kaze da DF to tvrdi je Vic godine... Deste dusebriznici narida DF'vci.
Sejdo&Co
Nešto konkretno za radnike. Na ovakvim stvarima se vidi ko je ljevica, a ne mahanjem zastavama Jugoslavije i nosanjem Titovih slika.
ljevlji je SDA od DF hahha