Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi clanak pred utakmicu.
Znaju ći da je Server dugogodišnji lobista ne mogu to drugačije objasniti osim iracionalnom mržnjom.
A šta tek Srbija i Hrvatska 100 godina pokušavaju u BiH za to treba posebnu knjigu pisati
E baš ubacujete članak prije utakmice!!! Da podržite mržnju?
A šta tek Srbija i Hrvatska 100 godina pokušavaju u BiH za to treba posebnu knjigu pisati
Utakmica kod nas i ima političku i nacionalnu konotaciju! Da nije tako ne bi se nosala zastave drugih država i divljali po ulicama!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ja sam uz Argentinu
Koliko li ovakvih profesora ima?
Milanović perjanica ruskog uticaja na Balkanu.
Hrvatima treba para koje im Rusi salju za lobiranje preko Madjarske.
Nije Hrvatka nego Coviv i Milanovic. Milanovic je prije toga radio za albance bolje receno za fameliju Osmani iz Hamburga. Taj covjek je gnjida svako ga moze kupiti. Nema moci kao drugi predsjednici, kada je u drustvu sa vec spomenutim osoboma mal je kao mis, a na tv glumi nekoga. To je Dodik iskoristio i kupio ga !
Nije samo Milanović. Politika Hrvatske prema BiH se okrenula preko noći i to za vrijeme Kolinde. Mandat je započela prijateljski sa Bošnjacima, a onda odjednom je počela priča da smo sigurnosna prijetnja za Evropu, leglo hiljada radikalnih islamista itd. Milanović je tu politiku naslijedio, samo što je ne prikriva glumeći prijatelja, nego je direktniji i zna se na čemu smo.
Sve je istina, samo SAD bi davno pomogla BiH da nema NAS bošnjaka..surova istina
Covjek nista nije slagao, dosta realan osvrt na balkan.
Nije Hrvatska nego polioani Milanović i klika, narodi su se slagali uvjek, ali političari bahati zavađaju, a narod povodljiv i glup, ali generalno kad dođu u BiH i srbijanci i hrvati, dobro se slažemo, tako i bosanci tamo. Samo političari
Čović je čuvar RS-a,zajedno sa osmorkom.
Iskopa Klix nekakvu spodobu koja baljezga gluposti koje sad Klix pretice u nekakvu SDA prednost...zavadjate bezvezema to bas i nine svrha novinarstva..ako se vi i mozete novinarima nazvat
Dobar komšija,susjed vrijedi zlata,nažalost BiH,nema ni jednog ni drugog dobrog,zato moji zemljaci pamet u glavu.
Veći entitet je već dio Hrvatske. Vidi se na svakom koraku. Manji entitet od rata nije više bio dio Bosne. I sad jadni Bosanci misle da će kandidatski status nešto riješiti. Jadni, glupi Bosanci. Zar ne vidite da i Srbija i Crna Gora i Moldavija i Ukrajina već odavno imaju kadidatski status? I šta imaju od toga? Eto, u dobrom smo društvu. O, jadni moji Bosanci....
Daj micite nam ovog debila, covjek pise sta mu se kaze. Znaci sve u tekstu je izmisljeno i nema dodir sa realnosti.
Nije teško prepoznati rusofila ili srbofila na internetu u nastojanjima da se unese sumnja u sve vijesti koje im ne idu u prilog.
Umro je drug TiTo !!!
Pošto je članak?