Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idu po svoje mišljenje i usput da mu ispoliraju analni otvor. Rodenim se Beograđanima diže kosa na glavi od ovih papaka. Baš kao što Zagrepčanin povrati na spomen Hercegovca sa bolesnim ambicijama.
Konstantno pravljenje kriza to je njihova politika. U kojoj normalnoj drzavi je odluka ustavnog suda "problem". Toliko glupo da je za nepovjerovat.
U BiH ist scenarij evo 10g. Prvo Dodik izmisli "krizu" od nicega jer sve je u vecini zakonski vec regulisano kao npr 9 Maj, BiH zastava, NATO put, ustroj policije itd..pa se "ovi" i "oni" ko biva natezhu, izludjuju gradjane dok cvrsto drze vlasti dobro od roga zhive. Gradjani zaludjeni time ne pridaju znacenje tome sto su najsiromasniji i najjadniji u Evropi ponovo uz golu uhljeba glasajuza "najkonstitutivnije" od svih "konstitutivnih".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav licemjer i kakav paradoks....Rade probleme cijelom regionu, izvor su svih nestabilnosti i ratova...I sebe predstavljaju kao faktor stabilnosti...Da li je moguće da je toliko glup da misli da EU, USA ili bilo ko vjeruje u tu njihovu priču
@emmir1 I sada će ON ispasti taj koji gasi pozar, Isti slušaj sa onim ŠARENIM VOZOM kojeg je poslao iz Beograda za Kosovo i dao izjavu da je u zadnjem trenutku ,,zaustavio voz,, a zaboravio da ga je ON poslao..
@emmir1 Nisu to licemjeri nego politicari koji ne mare za druge, kako ne kontas. Pa oni prave krize gdje god ima i jedno srpsko uho da bi na medjunarodnom planu dobili nesto. Najbolju priliku zapravo i vide nazalost samo u BiH jer su sve ostalo izgubili i svijetu stalno prezentuju kako su svagdje gubitnici. Zapravo je to trgovina kojom pokusavaju da negdje nesto dobiju. Politika je trgovina
Ništa ovdje nije slučajno. Sve se kreira na adresi Knjaza Miloša 38, Beograd, SANU i odjeli UDBA, OZNA, BIA.. Ne optužujem srpski narod ali njihove političke oligarhije da.
Vučić reče da se on ne miješa u politiku BiH baš kao i hrvatski HDZ.sad su se odali koliko već dugo rade na tome.mile i Čoviću ,sve vam pomrlo ako Bog da.
Covjek koji prima platu od institucija Bosne i Hercegovine a ide u Beograd po svoje misljenje kako vise nanijeti zla toj istoj Bosni i Hercegovini.Provali se zemljo progutaj ludjake i oslobodi narod prodanih dusa.
...laktaški buldog je proglašen jedinstvenim slučajem u svijetu kao presjednik države koji bi da cjepa vlastitu državu,a položio zakletvu da će štititi ustav.
Hoceli srbijanci platiti opet za velikosrpske bajke dok hrvati od Iduce godine bez Vize u USA srbi u red sa pakistancima do maribora! A vjerujte da ce i oni srbi platiti koji zive van balkana!!
sprema se razgranicenje
Vučić je krenuo na tri fronta odjednom, Priština, Podgorica i Sarajevo. Miloševiću se to razbilo o glavu.
Pa ima li tog zakona da predsjednik jedne drzave koji ne voli svoju druavu i radi sve kontra drzave, ide u nepirjateljsku drzavu po savjet, a po zakonu ta drzava ne smije da se mijesa u unutrasnjost politike BiH, sve je jasno samo niko to ne sprovodi.
Ovaj ne mije ni u halu otici da ne pita Vucka. Kme kme placi đikane, znas li ti da po ustavu druge drzave se ne smiju mijesati u nutrasnju politiku BiH. Pa prijate ih zbog ovoga.
jel to ViK ? Nije ! Nema veze i vama mater!
hebes mi sve ako se ova dvojica ne zadovoljavaju ,,,,,,cudna usta za muskarca ...
Ocigledno da tatko sugerise kako ovaj da pravi sto vece probleme u ovako osiromasenoj i korumpiranoj drzavi, strasno! Pprimirio se dok nije dobio od SDA sto hoce pa sve po starom, matori ZLOCA!
Kakvi su ovam odnosi sa Sarajevom, Podgoricom, Pristinom, Zagrebom? Malo se zapitajte, mozda je problem u vama a ne drugima.
neće njega Vučić ni na šta dobro nagovoriti tamo....a upamtite ove rijeći: mi što smo bili rahat ovdje bili smo....život nam se polako počinje svoditi ninašta....čast izuzecima koji su digli ruke od ovoga...da sam mlađi i ja bih....
MD ne navlaci BiH na tanak led nego tkz opoziciju u RS koju želi da uništi . On koristi sve ovo da bi SDS i PDP još vise razvalio i postao neprikosnoveni vladar u RS . Jer SDS i PDP već igraju kako on svira a rekli su da neće . Jedino Mektic ga je prokuzio .
Ponavljaju isti scenarij kao i pocetkom devesetih. Gospodo Srbi, ako ponovo dodje do piz*arija evo sada vec znajte ko je to prouzrokovao pa kasnije nemojte da cmizdrite da je cijeli svijet protiv vas.