Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
narod mora stvarno biti ili psihicki bolestan ili jako retardiran da ne posalje ovu klapu sa fotke na smetljiste i onda u prognanstvo ili dugu robiju. ali, stvano....
Kongres Zelenih Lopova i razbojnika.....
Zelena gey parada Bakirovih analnih uvlakaca i oblizivaca...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Amanet fino ostavio babo,da ni slucajno ovakve ne biraju ,i evo sta se desi : Kim Jong-un-Bakir
daleko su ovih od sjajnih, ali sta je alternativa? Svaka druga stranka je jos cemernija. Mozda ova platforma za progres od Hadzikadica bude nesto ozbiljno, a svi ostali su isti ili gori.
takoe Bakiara ,netreba plaho žuriti ,EZDEA ćese polahko isčistiti naikasnie do 2035 ,aonda ćeda krene i povede zemlju punom parom!!!
Mafijasi
Izdajnici BiH i Bosnjaka
zasjedanje kriminalne grupe.. da vide koji poduhvat mogu sada da naprave da prevare narod i da sklope sa HDZ i SNSD novu podjelu državne imovine.
Politika kvari ljude ,osim tebe Bake.
PLITKE PAMETI, ali DUBOKIH DŽEPOVA !!!
podmladjeni kadar ili ne vidi, nema kose dovoljno, ili oslabio sluh na aparaticima... ali bitno se podmladjivati... malo sale .... Ma nebitna vijest uopce ...kao i o bilo kojoj stranci ... primjetno je samo da nesto mudrije djeluju ali daleko je to od pameti i mudrosti ... gdje god ima mnogo poltrona, hijena, ljigavaca nema tu politike.. a pametni cute..
Nema više Zukica, Kukica, Ahmetovica, Kebe, Sokolovica, Selamana i sličnih. Ima ih još za otpisa, ako Bake nastavi tako SDA će pomesti izbore 2022.
Politika kvari pokvarene ljude. Politika je elitna, plemenita djelatnost koja vam daje mogućnost da učinite nešto dobro za druge ljude i opći interes, u skladu sa principima na kojima počiva jedna politička ideja. Utemeljitelj ideje o Bošnjacima i jedinstvenoj Bosni i Hercegovini je rah. Predsjednik Alija Izetbegović, njega treba čitati i tražiti odgovore. I stari i mladi.
600 godina zivota i najmanje toliko godina zatvora, kada bi bila pravna drzava, prikazano na jednoj slici.
Ovo je stranka za glupe i zatucane ljude poput ovog "begovskog kandzije".Pametni i školovani ljudi iz BiH glasaju uglavnom za SDP,DF i PDP.
stoka uzima, narod placa
Da li neko primijeti suštinsku razliku između neuredne i razbarušene brade gospodina moj Babo je, moj Babo je i ''islam-macho'' odnjegovane i uredne brade ef. Sanina Muse, prof. ?