Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lešinarčina
Parazit. hebo mater svoju
Beknut njemacki ne zna.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jedna od vecih politickih gnjida u BiH a i sire
Genjac koji mijenja dresove
Nebitno je sada to što se ja ne slažem s njim i što sam prvi ovdje pljuvao ponizdajničkoj trojci kad vas je većina još aplaudirala Nikšiću, Konakoviću i Forti, ali kad pročitam ova pljuvanja, razmišljam da kad bi čovjek pritisnuo svakog ovdje da kaže neki detalj iz života Arnauta po kojem je on lešinar - siguran sam da ga ne bi znao reći da mu daš šta god.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Popisham i njega
Potrosen lik kao u ostalom i onaj koji ga je poslao
Arnaut: "Naša stranka neće biti u koaliciji sa SNSD-om. Ja vam kažem, ja sam četiri godine proveo govoreći kako razbiti taj tronožac na način da se izbiju dvije noge. Ako dvije noge ostanu, HDZ i SNSD, ta vlast neće ništa napraviti ko god da uđe s njima". Reče ushićeno Arnaut i ode u Njemačku u novu fotelju 👍😎
nije on završio sa stranackim transferima. samo dok razmisli naredne 4 godine gdje bi mogao... kvota na NiP 1.05
Uhljebi se i ova Sisa iz Nase Stranke
Zaoto si se ti i borio, a narodu šuplju bacao.....a narod ko narod, ovca.
Škola mu se ne može osporiti. Kompetentnost također.
JA VIJESTI I QURCA...
Njih dvoje supružnika su najveci uhljebi u državi i nije ni čudo da imaju tolike stanove,On non stop na budžetu,parlament,razne institucije,pa ambasador,pa opet parlament i sad opet ambasador,žena mu isto tako,Federalna TV ,pa joj ne paše pa na Aerodrom Sarajevo pa joj ni tu ne odgovara pa daj opet budžet, kad ono od svih ona upade na BHT1,sve po zakonu,samo da nisu kod privatnika gdje se mora biti od 7 do 17h i nema hodanja po kafama,neradnici stolječa Arnauti.
E neka nam se i Damir uhljebio. Sad možemo mirno spavati.
Sta kaze - auto mu vrijedi 10 hiljada ? Pa vidi se stvarno.
Nek su vala i njega uhljebili
Koji lažov . Prijavio Tri stana u Sarajevu , nema svog vlastitog Auta . Žena mu prijavila Auto od 10.000 km A otišao u Njemačku sa Autom od 60.000 km. .
eh konačno našla guzara fotelju...
A kazna za korištenje mobilnog telefona za vrijeme vožnje? (fotografija 3 sa hashtagom #napolaputa)