Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik i Čović preuzimaju sve a trojki je bitna samo kasaba republika Sarajevo. A jugobàlíjama slikanje sa Lepom Brenom
Pogana trojka je dobila i van Sarajeva glasove svirajući krezavcima samo temu Izetbegović.
Žao mi je ljudi, ali svako ko je uspio završiti barem prvu godinu pravnog fakulteta zna da predsjednik suda nije ni ku**c kada su u pitanju sudski postupci. Ovo vam je kao da se pitate šta će se desiti sa tretmanom nekog pacijenta ako se uhapsi direktor bolnice.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma naravno, eno mamurni Nešić koji od mamurluka nije mogao da izgovara riječi, kaza da niko na bilo kojoj funkciji nije zaštićen, a da mu uhapsiš Dodika, napravio bi narodnu bunu
"Ukoliko Jukić preuzme funkciju vd. predsjednika Suda BIH, Milorad Dodik i Dragan Čović bi u potpunosti konotrolisali Tužilaštvo BiH, Sud BiH i Državnu agenciju za istrage i zaštitu – SIPA-u."
Dobra konstatacija u tekstu, kako je Dzuvo dozvolio da bude u drustvu covjeka koji ce biti uhapsen i zasto bar informativno nije pozvan da da izjavu...
Ja Bakirovog narativa,uzet ce vam Dodik ovo Covic ono,bla,bla,bla. Jest vam SDA mozak isprala za ovi najtezih 30 godina. Halo, bagru u tvorza,lopove,bandite,osmice,Sebije itd,to je pravi odgovor drzave,ma kakva da je. Bravo Tuzilastvo.
KOJI JE VAMA K...... PA U OVOJ DRZAVI SVE TREBA POHAPSITI a vi postavljate pitanji jeli i zasto !!! DA BOGDOM TUZILASTVO SVE HAPSI !!!!
Vrijeme je i Bosnu da obasja Bosansko sunce nakon toliko godina prijetnji,ucjena ,nepriznavanja drzavei ignorisanja na razne načine
Mile javno izjavljuje da prisluskuje!?I nikom-nista.!
OVO JE CISTA PROVOKACIJA BOSNJACIMA DA SE KRENE U PONUNU, RASPUSTANJE DRZAVNIH INSITITUCIJA I MOZDA OTVORI RAT PO NALOGU RUSKE FEDERACIJE.
Prosjecni IQ na portalu se prilicno srozao na portalu, gdje su nestali ovi pametni, ostao samo ja i jos par budala 😂
Dodik i Dragan koordinirano napadaju pravni sistem u BiH. Nažalost imaju i podršku naivni trojanera.
Da cujemo SDA fanaticose šta imaju za "kazati"
Nista od ovoga nece pomoci velikom vozdu Miloradu Dodiku. Sudija MIrsad Strika ce ga sigurno osuditi i poslati na odsluzenje kazne u zatvor u Zenici ili bi on radije volio u novi zatvor u Vojkovicima. Sve zavisi od duzine kazne. Ako kazna bude kraca do godinu dana, moze u Zenicu, a ako bude duza od godine dana tada moze i u Vojkovice.
Da li predmet protiv Doika može ikako biti i dalje uvlačenje u gujice raznijeh bjelosvjetskih okupatora?
Kako ce direktor OSA-e Almir Džuvo znati sta su protiv Debevca i Osmice smisli i tajno dogovorili: Mile Dodik i njegovi jataci u drzavnim strukturama. Ako nema dokaza za neko krivicno djelo, ima ih izmisliti. Pa srbi jos tvrde da su 1389. god. pobijedili turke u bitci na Kosovo polju.
Kome ovaj naslov kao izjava nije jasan,taj treba da se zapita za svoj intelekt
NALOGODAVAC MARFI; IZVRŠIOCI DODIKOVCI M. KAJGANIĆ I D. ĆULUM; NAVIJAČI TROJKAŠI. OVO JE POKAZNA VJ. ZA ISPORUČIVANJE DRŽ. IMOVINE DODIKU TE VUKOJE, I. ZAKONA I CIK-a HDZ-u. SVI ONI KOJI SE BUDU PREVIŠE OPIRALI SADA VIDE KAKO IM "OPTUŽNICE VISE U ZRAKU" I SAMO SE ČEKA TRENUTAK KAD ĆE SE IZ JEDNE AMBASADE DATI MIG ZA AKTIVIRANJE ISTE. DEBEVEC JE "PRIMJER" OSTALIM SUDIJAMA KAKO TREBA PRESUĐIVATI FADILU.
Dodik samo može pobjeći stvar je završena al on je sad manje važan.SDA banda pada i tek sad ćemo vidjeti skim smo posla imali.
SAD SE VIDI ŠTA ZNAČI TO ŠTO SU 3-KAŠI, UZ POMOĆ A. AMBASADE, ISPORUČILI INSTITUCIJE SH.-šima. DOK BOŠNJACI NA ČELU INSTITUCIJA IGRAJU KAO DA SU JUGOSLOVENI, DODIKOVCI ŠTA GOD SU ZGRABILI MAX. SU POSRBILI. FUDBALA, GDJE VICO SVE UNIŠTAVA; TUŽITELJSTVA GDJE KAJGANIĆ SVE R. KOMADANTE ARM. BIH PRIVODI; SIGURNOSTI - GDJE NEŠIĆ I ĆULUM ZATVARAJU POLIT. PROTIVNIKE; FINANSIJA GDJE TEGELTIJA DIŽE KOEFICIJ. IND. POREZA ZA RS BEZ IKAKVE LOGIKE. OVI OTVORENO RUŠE DRŽAVU A 3-KA SPAVA.