Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reče Cvijanović unuka Pejo Marić iz okolice Dervente koji je u II. svjetskom ratu bio ustaški satnik i palio srpska sela u okolici Dervente,znači Zapadni demokratski svijet treba da vjeruje ovoj greški genetike!
Cvijanovicka i Didik hrvati!! E jesu ovi srbi glup narod
Sad cijeli svijet zna ustvari s kime mi imamo posla...
Zeljka Cvijanovic je muskarac zarobljen u tijelu ruznog muskarca.Pobjegla je pod okrilje Ane Brnabic iz tih razloga i odrekla se majke katolkinje i ujaka, odlikovanog casnika HVO-a.Sva trojica iz teksta nebitni, glupi, zadrti i pokvareni.Genocidasi.
A pa dobro, činjenica je da u BiH ima priličan broj bradatih spodoba pristiglih iz arapskih zemalja… Ali to nema veze sa zločinom u Srebrenici
E tacno je to moj cvijane moj da su nam Bosnu preplavili terororisti i to oni prekodrinski svrabovi a i vi domaci uljezi...
ova nije dobra nikako. zamisli ti, das joj da bude predsjednik a on serucka. ovo sto Dodik prica o razgrabicenju.pa brate.mi bi to trebali uraditi.
Najbolje srbima da se izjasne kao turci ili cigani, tako nece biti genocidni .
Čekaj... ide se s tezom kako je vlastima u RS-u Šmit nelegalan i nelegitiman, a do prije par mjeseci (pa i sada) "državotvorni" Bošnjaci su tvrdili isto i gore za dotičnog? Pa *be lud zubnjenog, odlučite se.
Glasnogovornici dijela mračne, šovinističke Srbije.
Pogled ko da joj dugujemo neke pare hahah
Nosi te tu nakaradu od žene,na šta smo mi spali da nam ovakva seljanka sjedi u UN ali sreća vidi Evropa sve nisu slijepi.
Šta će genocidno, prljavo, divlje pleme u civilizaciji. To otjerati na Karpate pod hitno.
Zamisli da zivis zivot ubijajuci, kraduci i lazuci. Kud pred Boga, Srbi...
jadan je svijet koji je prisiljen slusati srpske lazi i podvale o ugrozenosti da bi omalovazili pravno donesene presude medunarodnih sudova nakon svega videnogsuvisan je svaki komentar
Eto sad i UN napokon priznade Šmita jer da nije nebi mu dali da govori! Autogol politike srpskih perjanica, a sad o Dodikovom radikalizmu zna pet milijardi stanovnika zemljine kugle, a najviše se čude Željkinoj hrabrosti ili gluposti!
zmija se neutralise udarcem u glavu ne u repic da hoce zapad da ovde bude mirno sankcije nebi isle golhama pijacarima dodiku i ustaskoj unuci nego bi se smirio vucko
Sa rezolucijom i bez rezolucije opet ces biti ponosni srbin sa najnizom penzijom i veoma niskim standardođ zivota.