Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja zafalilo para pa daj sad i dijasporu da opljačkamo!!!Ovi domaći su odradjeni momački!!
Ja tebe kad ugledam,povraca mi se.Ja tebe ni sa mašicama ne bih pipno jadna bila🤦‍♂️🤦‍♂️...ne mogu da shvatim kojem debilu se na tebe digne??
ovaj konj moze pricati pola dana a da nista ne kaze .... blebece i blebece o nekakvoj dijaspori, sve kako sef kaze a nema ni sam pojma sta prica ...
Ne okrecite se dijaspori.Dijaspora ce uci u program razvoja onda kada eliminisete sve slabosti do kojih ste doveli zemlju.
Generalni sponzor: WESTERN UNION
Dobices k*... - ma neces ni to, nek te Dodo j*be
Cuj" vazan resurs", pa nije to sirovina kravo glupa.
Sad Dudko i Zeljko oce da probaju prodaju magle i ubleha za eure i dolare
Predsjednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik danas je pozvao Srbe sa prostora tog bh. entiteta u dijaspori da odbiju bosansku dijasporu. https://vijesti.ba/clanak/395390/dodik-odbijte-bh-dijasporu-nato-i-bih-sa-visokim-predstavnikom DOKLE IDE LJUDSKA GLUPOST?
Ako ovo nije jos jedna u nizu diskriminacija i direktno podkopavanje Europskih vrijednosti u drzavama iz kojih ovi Dijasporci dolaze, ja ne znam sta je.
Naravno i povreda suvereniteta drzave.
hebo te vranc u pakas. Sve ste protjerali i onda naivne bosnje obnovise porusene kuce i opet genocidasima u dzepove ali nema vise. Sto je obnovljeno nema vise. Od cega cete sad zivjeti, od srpskog vazduha?
cudo im nesloze kakav porez ili taksu sto su vani...zeljko zeljko aj ne rise
Naravno da jeste, kad ovdje niste u stanju stvoriti normalne uslove za rad.
klasična fufa.
hebo ti nas BiH/FBIH/RS/BD kad nam je dijaspora vazan resurs, ma resura uopste...
Da nakon sto su iscrpljeni domaci resursi sad vazni oni iz dijaspore ☝️
ti nisi željka..ti si željko,samo nece dodik da ti kaze