Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skuplja informacije od dijaspore kako je to biti hrvatska dijaspora. Haman će mu trebati u Bosni.
Covic u najjacoj velesili a ridji samo po Pakistanu. Nekad mi ga bude zao koliko je jadan...niko ga ne benda ni 1 posto.
Skola Stepinac kazes a sa Dodikom suruje.. Haha jbli muter fasisticku ko u 2 svjetskom ratu cugali sa svabama a medjusobno se klali ko zvijeri. Fuj naroda i govana
yebo sve svoje. od BiH dobija platu a radi protiv nje i pitajuse rvati sto ih bosnje nemogu. vidide onog bosnjaka u hrvatskom parlamenru on radi za hrvatsku zgubari
Ovo je jedini drzavnik koji prestavlja jednu zemlju a radi protiv nje. A potom zgrce ogromnu lovu na racun toga.
Pa je li iko ovu gnjidu docekao tamo?
let hrana pica i hote...cca 50.000 km...bravo lopono
On otisao da prezentira hrvarsku ili Bosnu. ye6o ovu drzavu koja drzi tavke ljude.
Dabogda ti zatrebalo uputstvo za padobran napisano na bosanskom, cirilicnim pismom.
Čović u Chicagu obišao Hrvatsku školu, Hrvatski kulturni centar i KUD "Hrvatska loza" -------------------------------- Da, ti su ga izabrali, treba njih obilaziti? Krme jedno, treba obilaziti uhljebe u administracijama BiH koji su ga doveli na vlast, a on njih zauzvrat postavio.
sto se ne zajebuni i nesto hercegovacko ili mostarsko nisi obišao..sprčim ti selo-veselo i rodnu lišticu
Ovaj bi se trebo preseliti u Hevatsku pa onda tamo postati politicar pa onda obilaziti sva hrvatska mjesta svjeta
Odvojite se od Hrvata i neće vam Čović trošiti pare
gdje ti zivis, u rupi? jesi li ikada presao granicu s hrvatskom? odvojeni smo vec vise od 25 godina
@krilnik ne rise dijete. ti i granice
Jel' otis'o u Ameriku Dodikovim avionom?
Jeste nesto nabrijani ovih zadnjih dana. Da li je to zbog vode koje nema ili zraka u kotlini?
Čović je prisustvovao svetoj misi u crkvi Sv. Jeronima u Čikagu, nakon čega se sastao s djecom i osobljem hrvatske škole „Kardinal Stepinac“. Potom se delegacija zaputila ka Hrvatskom kulturnom centru, gdje su bili priređeni svečani ručak i javna tribina. Prije početka same tribine, Čović se upoznao s voditeljima Hrvatske škole, te djelovanjem Kulturnog društva „Hrvatska loza“.
http://www.stjeromecroatian.org/eng/services.html https://www.google.de/search?q=school+Cardinal+Stepinac+chicago&rlz=1C1GGRV_enDE751DE751&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjHgqPM-q7WAhVpxVQKHeMmCeIQ_AUICigB&biw=1920&bih=949#imgrc=jRasAppNSDLyaM: