Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covic je obicni smetljar....
Ako ne bude dogovora ima izborni zakon po kojem će se održati izbori i tačka. Ne želimo više vijesti o izbornom zakonu.
covic je lopov...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čoviću ti si za HRVATE IZ PRIJEDORA KOJI VIŠE NE POSTOJE ZAHVALJUJUĆI TVOJIM PRIJATELJIMA ČETNICIMA IZ PRIJEDORA GORI OD POKVARENE RIBE.MOLIM TE U IME POBIJENIH I ISTREBLJENIH PRIJEDORSKIH HRVATA ODSELI SE U DRŽAVU KONGO.
Sve je manje vašno idiotu...samo da on bude izabran, kao da mu je babovina...Čoviću posesivni idiote...
Uopšte nije važno. Više je važno da se Hrvatska počinje baviti sa BiH. Dosad je uvijek držala vrata otvorena, dok je zvanikčno Sarajevo napadalo na hrvate. Sad će Sarajevo trebati Srbe i Srbiju.
Mogu SDA botovi crći od muke, ali Dino je jedini Bošnjački političar koji se istinski i hrabro bori za Bošnjake u ovoj situaciji. Svaka čast Dino, tako se bori za BiH i Bošnjački narod.
https://youtu.be/mpHh9yJjUmg
https://youtu.be/mpHh9yJjUmg
Kao nagradu za sav trud koji su uložili za utvrđivanje izbornog zakona biti će ta da nećemo glasati ni za HDZ,SNSD ni za SDA,pa crknite!
covic i milanovic se izgleda namiruju kod istog dobvljaca
Tako je Dino, borite se za Bosnu svi zajedno, demantujte njihove laži stalno.
Svaka čast Konakoviću, posljednjih par dana doista pokazuje zrelost i lavovsku borbu za građansku BiH.
Sasvim svejedno. Problem je što je došlo do nacionalne, bolje rečeno vjerske homogenizacije i trenutno su sve tri grupe nespojive. Lako je Dini da uvjeri Hasu u sve ono što priča, ali mu Jozo ništa ne vjeruje, pričao ili ne pričao istinu. A što je najgore, stepen mržnje je dostigao razinu iz 93-će. Kakvog smisla onda ima zajednička država?
Vrijeme je za ujedinjenje svih BiH građana,dosta je ovakvih likova tipa Covic ,zajedno nam ne moze niko nista...
A i ovaj Dino brate tanak...nacionalist,gradjanin..sta moze biti opasnije... ja predlazem da se ime Bošnjak preimenuje u Gradjanin ...Tada bi u BiH bili Srbi,Hrvati i Građani. Neka se sve zove pravim imenom. Tada se ne bi dogadjalo da je netko Hrvat i Gradjanin ,svi bi se morali odluciti za samo jedno :) a ne kao do sad. Razmislite malo o ovome mom zaista pametnom prijedlogu...
Čovića je obučavao Dobrica Čosić
Laže kad zine, kao i pajdo Mile.