Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smradu nećeš glasa dobit da si jedini na izborima
stao na loptu ili ne...amerika i eu su provalili ovog covica kriminalca da je putinov igrac....
Dodik se barem koprcao, a ovaj isti dan podvio rep...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koji licemjer. K'o pas lutalica odjednom podvio rep.
Meni je bitnije hocel Zoki opalit sankcije Americi i Britaniji 😁😁😁😁 čekamo odgovor 😁😁😁😁
Otpisala i medjunarodna zajedni HDZ SDA i SNSD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pametno na izbore sportski omudraće i Bošnjaci neće Želimira četvrti put u Belu kuću
Pametno na izbore sportski omudraće i Bošnjaci neće Želimira četvrti put u Belu kuću
BOJKOT IZBORA - Političari ionako već godinama ništa ne rade a dobijaju ogromne plate. Zašto glasati za njih kada ništa ne rade osim što raspiruju mržnju i stvaraju blokade?!?!?!?
Amerika i Britanija, hvala Vam!
Fuj čime se bavite, insistirate na razlikama, najavljujete nečije dominacije, spominjete borbe... Fuj s kim se živjeti mora. Jadan ovaj narod u BiH, zatočenici ovakvih zlih spodoba. Kako vas nije stid napadati nekog jer je većina. Fuj!
Najvece zlo za BiH cak i od Laktasenka.
Nije Covic stao na loptu nego Amerikanci i Britanci a Covic je u ovom slucaju lopta.
U Americi su Amerikanci, u Njemackoj su Njemci al su samo u Bosni i Hercegovini Bosnjaci, Hrvati i Srbi. Neprijatno i nevjerovatno koliko se ta neka vjera potencira kao i pogreana samoidentifikacija. Ja kako znam za sebe uvijek smo bili Bosanci i Hercegovci al eto, ja sam bar ponosan da vucem korijene iz oba dijela zemlje. Potencira se taj pogresan identitet koji je objerucke prihvacen a ja jos uvijek pokusavam da dokucim zasto.
Miješajte naciju i vjeru. Vjera sa ovim nema ništa. Katoliku ili pravoslavcu nikad neće smetati musliman jer u jednog Boga vjeruju svako na svoj način. Nažalost nema katolika, pravoslavaca, njima je važnije da su Hrvati i Srbi. Nacija ispred svega. U Islamu je strogo zabranjeno da ti je nacije ili bilo sta drugo ispred Boga. Zato vidite muslimane da nemaju problem da kažu da su Bošnjaci, Bosanci i Hercegovci ili građani cijelog svijeta.
Sve dok vodiš politiku rasturanja BiH zajedno sa Dodikom bosanci če na ovaj ili onaj način učiniti sve da te spriječe. Svi trebaju samo da zamisle šta bi se desilo da ste ti i Dodik zajedno u predsjedništvu.Ne hvala.
Za podrivanje Ustavnog poretka ide se u zatvor. I ti i svi iz tog udruženja građana. Pa vam bujrum.
Ni časti ni obraza, jedino što je kockasta glava a i to ne radi kako treba.
U Zenicu kada podjem ja....
Treba ovom Naci-Čoviću opaliti sankcije odmah zbog opet pominjanja raspada BiH. Dokle će svijet više da trpi ove kriminalce?
Mrš ma7er ti je3em.
MIŠ ćović u rupu