Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U biti ode na rucak, Covic casti, druzenje, pisanje po sirotinji i tako...
Ne treba vam zakon, zajon je ozbiljna stvar. Zovnite Asima.
gdje su oni to izabrani pa odlucuju?
jedna osoba na listi od opštine do Presjedništva BiH (samo mijenjaju broj i na svaku listu isti čovjek). izabrani dužnosnik nakon izbora ne može zamrznut svoj posao nego ga automatski gubi, pa da vidiš koliko če njih bit na listi.
Osnovno pitanje kod ovih pregovora je da ni jedan ne zna šta u stvari hoče. Može izborni zakon na presudama Suda za ljuska prava, ali i dodatak da se izbori u BiH organizuju svake 4 godine, kako neki tzv političari, nebi mogli bit na listama i na opštinskim i državnim listama,
Nema od dogovora nista jer covic ne zeli dogovor i to radi zbog stranaca, iznese maximalne zahtjeve pa ako prodje prodje ... cilj je da zapisa teritorij tzv. Uzp hzhb, i da nakon toga krenu u planirano cijepanje BIH sa snsd . sve je ovo uvertira ... zamrznuti konflikt .. koji zele rusi .. a ako OHR ne reagira ici ce oni i sa tezim incidentima... Samo Df i druge probos.stranke trbaju paziti da Sda nesto ne pusti hdz i snsd sto urusava BIH, mogu ih vagnuti, levati su to..
@x11111taysonnn DF ne postoji. To je stranka, koju čini jedan čovjek, za koga glasaju SDA glasači. Jedina svrha te partije je da Hrvatima ne dozvolimo da glasaju za svog kandidata, i da imamo čovjeka pod kontrolom SDA, samo to ljudima izgleda nije jasno.
Covic je dobio svoje od Bakira.. Ministarstvo financija.. Moj Bakir, dorat ridjavi
Koja dva debila majko mila..da je jedno 5-6 Kineza da vam kihne tamo
Pa sto se sastajete ako su sanse za dogovor minimalne, a daa poslije negdje na obiman rucak .... 😂
Preporucujem svima da pogledaju seriju ‘House of Cards’. Izvrsno prikazuje kako se pregovara iza zatvorenih vrata i na sta se sve svodi. Fotelje! BiH je neka vrsta nisko-budzetne i pijacarske verzije.
Kojo se krc sastajete uopšte?!
Gospodin Bakit Izetbegović, od milja ''moj Babo je, moj Babo je a često i Ja sam , Ja sam'' fino kaže: ''Prvo je trebao reči nama...'' . A šta očekivati od Bakita?.
U zemlji gdje Bakit Izetbegović, prvorođeni-prijestolonasljednik, od milja ''moj Babo je, moj Babo je propagira kastinsku formu države, državu 100 porodica, potpomognutu; Asimima, halkarima i minderašima, tkz. nasljednicima Mladih muslimana, čeličnom gardom - uposlenicima JP, JU i administracije na svim nivoima šta možeš očekivati od Bakita RiđobraGAdog.
Pošli da se dogovaraju sa unaprijed formiranim stavom "dabogda..." pa bolje nemojte ni polaziti, džaba trošite goriva za 10 auta, pa gdje je rucak, dnevnice obezbjeđenju....
Svi se žale da nemaju dovoljno, pa postoji dobro rješenje, više vlasti prenijet na kantone pa neka svatko sebi uređuje kako hoće. Neznam kakve koristi bošnjaci imaju od Komšića osim da laje, zablokiro i federaciju i državu.
ONI SE NE MOGU NI SA BOGOM DRAGIM DOGOVORITI!!!
Politički opus ''troglave'' aždahe nije usmjeren na budućnost, na izgradnju ekonomije, stimulativnog okruženja. Taj opus traje najmanje 25 godina i izričito je usmjeren na unošenje smutnje i mržnje a sve u ciju očuvanja vlastitih privilegija i privilegija svojih ''elitnih'' podanika.
@Hamoponovouredu S početkom afere Asim bio sam'' eutaniziran'' na više dana od strane poznatih a skrivenih mojih ''pratitelja''.