Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Situacija je idealna za emigrirati u Njemačku!!!
Ima posla nego nece raja da rade za 400-500KM a imaju nedjelju sobodnu.🔝🔝🔝
@SrbskyOrlovi Srbsky nebo, srbsky voda i naravno srpska laz Prepoznatljiva u svetu
Pa šta se onda ku#$&$?
kako raja nece odlazit' kad ti i baka i gospon' dodik kolo vodite? samo da mi je nac' nekog ko vam daje glasove a zali se na situaciju. Da je gorila predsjednik BiH bolje bi bilo. Toliko ste losi da bih ja kao kao bosanac vise uradio za hrvate nego ti. Ili mozda recimo vise bi mesic uradio srbe ili bosnjake od bake i dodika. vi ste otpadak jedan obicni. Neka se srame svi koji za vas glasaju, i tebe i baku i ivanica odnosno dodika.
Ko mu daje glasove ??!-- Isti taj bih glasački puk kojeg je lako podkupiti nekad sa 100 grama kafe ili sa majicom stranke i upaljačem, ili još bolje ako se potencijalnim simpatizerima - biračima ukaže gostoprimstvo na pred glasačkim skupovima - mitinzima ,.poznato je da se mahom pred izbore i to po pravilu okreću na ražnju svakakve životinje, od ovaca pa do bikova, pa izvolite i prijatno Vam bilo.
Sto se fratrine opet lizu sa HDZ-om i vode narod u nestanak, dokle vise.
kad bi sve hrvate iz bih sakupili ne bi popunili pola Sarajeva... ali gamad se za sve pita
Zahvaljujuci tebi i ona dva prasca dodik i covic, tako reci 🖕🖕
Čović je sa svojim UZP KRIVOTVORIO i rezulatate popisa. NIJE OTIŠLO nakon njega 100 000 Hrvata NEGO PRIJE ! Sada na osnovu krivotvorenog poptisa baštini POLITIČKE POZICIJE NEPSOTOJEĆIH GLASAČA te je zato bio protiv ELEKTRONSKOG NADZORA IZBORA ! A gdje su otišli Hrvati ? Pa u Hrvatsku gdje su nekad živili Srbi ? A gdje su Srbi ? Pa u BIH na njihovim mejstima !
Čoviću sve si uradio, zajedno sa Dodikom, a i uz asistenciju političkog diletanta Bakira, da se zagorča životu BiH, prije svega Bošnjacima, ostalima i nelegitimnim Hrvatima. Onima u RS-u je kriv samo Dodik.To, da je u BiH manje od tri mil. stanovnika je opet, , tvoja notorna laž - naravno i tvojih rektora, dekana i druge egzistirajuće, fašističke bagre.Hrvata u BiH sada ima manje od 10%, a sve zahvaljujući tebi, tvojim UZP-ovcama i " intelegenciji" u Parlamentima!
pa zahvaljujuci tebi i slicnim tebi, vi ste omladinu protjerali
Jel ono Borjana krišti ?
I ti si podijelio Hrvate na one iz Sarajeva i na tebi podobne iz kamenjara.Ovi u Sarajevu su za BiH a tvoje uje iz kamenjara zele neki treci entitet.I lako ti je valjda manipulisati sa polupismenim svijetom a ovi pametni obrazovani gradski tebi ne leze.
Zahvaljujuci tebi ,Bakiru i Dodoiku
Ljudi imaju putovnice i ravnopravni su gradjani EU.Naravno da odlaze za boljim zivotom.Ti to ne mozes da sprijecis i uskoro nece imati ko da glasa za tebe.Nije tebi do Hrvata nego do tvoje fotelje.
Sve zahvaljujuci Vama, nesposobnim politicarima ciji je jedini cilj zbrinjavanje sebe i svoje porodice... Dok je takvih politicara Njemacka se ne treba brinuti o radnoj snazi.
Dajem bubreg, bih pasos I imanje za hr putovnicu
"Citirao je čuvenog fra Didaka Buntića koji je znao reći da onaj ko ne radi i ne voli na svojoj zemlji, znojit će se na tuđoj." WTF ..ja sam trenutno na "tudjoj" zemlji i smrzavam se od klime .Talibani isti na sve tri strane ...jebite se
malo mi ovaj pop na robert de nira baca