Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100% Režija je dogovorena u Briselu.
Izronim ti ja neki dan iz plićaka kad paf – preda mnom neka zgodnica, izvalila se, ukrstila noge i postavila taban na liz. Pokrila facu slamnatim šeširom, spava. I ja ti ni 5 ni 6 ispužem na sve 4 i – lic! Ja kad se mala trznu, skoči, izbelji oči, ko da joj se Gospa ukazala. I tu ti mi u priču, te koktel, te kafica; priznade mi ona u tom da joj se svidjelo i odvede me u svoj hotel da je izližem. Na kraju mi još i platila. Ja uzeo ko kad sam kokuz. Dobra neka Čehinja. CZ-CZ
Bolji i nema od njega
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A na šta cilja Đaferović? Najjači su mi ovi tekstovi s velikim upitnikom na kraju.Može biti a može ne biti.Al eto Čović je omražen lik koji sve nešto blokira dok mu probosanske snage ukidaju jednakopravnost narodu kojega predstavlja .Blokade su jedina stvar koja možda može urazumiti Bošnjake da shvate da nisu sami u BiH.
Nije, ba, Đaferović, nego Džaferović.
O kakvom novom sastavu Vijeća ministara pričate?! Nakon izbora slijede blokade formiranja vlasti u Federaciji i državnom nivou odnosno formiranje koalicija u periodu od jedno 1,5 do 2 godine. Kao i svaki dosad. Velika vjerovatnoća da će ovaj saziv VM u tehničkom mandatu provesti još 4 godine.
Ako dodu rusi svi ce oni biti predsjednici saveza komunista.
Covjek kojem je dokazan kriminal,koji je optuzen,koji je organizovano mucio bosnjake u logoru,i ovakav covjek da rukovodi drzavom,to ima samo kod nas
politika je govno. i svi političari, manje-više, isto smrde. ko to nije osjetio, osjetit će. ovaj političar bazdi!
Moze dobiti u naramku drva.
Ovaj podrepaš će brzo na "crnu listu". Sa nije zinuo više nego što može progutati.
Može samo zajedno s Bakirom
Čestitke za razliku od bosnjaka covjek zna sta radi.
NEBI trebao biti Hrvat, zato sto je smetnja normalnom funkcionisanju.
Opismeni se, NE BI se piše odvojeno
Sta vam je fazon sa ovim glupim efektom na slikama?
Lazes Čoviću ko Dritan Abazovic
Slika matrix revolution
Željka Cvijanovic i Borjana Krišto članice predsjedništva... Bake neka te 😂
Možda bi on volio tu varijantu, ali Sebija bi ga izbacila iz kuće.
Jedino je pitanje ako mu se ne ostvare zelje, hoce li imati snage,odnosno ruku u Domu naroda da nastavi opstrukcije implenentacije izbornih rezultata???
Najbolji kandidat do sada. Ali samo za kliks komentare