Dragan Čović
0

Cilj od 130.000 glasova za HDZ BiH bit će ispunjen

FENA
HDZ BiH iznimno je zadovoljan prvom fazom svoje predizborne kampanje, izjavio je predsjednik stranke Dragana Čović nakon sjednice Središnjeg i Operativnog Izbornog stožera HDZ-a BiH, dodavši kako će zadani cilj od 130.000 glasova za HDZ BiH na predstojećim općim izborima zasigurno biti ispunjen, pa čak i premašen.

"Nakon ovih izbora bit će poslana jasna poruka kako stoji koja politička opcija u BiH. Također, vjerujemo kako će nakon izbora doći do ustavnih promjena zbog čega se ovi izbori mogu nazvati sudbonosnim ili povijesnim", kazao je Čović.

Upravo zbog toga predizborna kampanja mogla bi biti iznimno prljava, smatra Čović, no predsjednik HDZ-a BiH tvrdi kako njegova stranka neće pribjegavati takvim metodama.

"Ja osobno neću primijeniti ništa što bi se moglo nazvati negativnom kampanjom, ali svjesni smo da svi oni koji ne mogu nešto posebno ostvariti na političkom području imaju to kao jedini instrument. Mislim da će se u konačnici svima onima koji svoju kampanju budu temeljili na negativnoj promidžbi, to vratiti kao bumerang", ustvrdio je Čović.

Krajnji cilj HDZ-a BiH je uspostaviti kontakte sa svim ostalim relevantnim političkim faktorima u zemlji, kao i sa čelnicima susjednih država, te tako stvoriti pozitivan ambijent oko Bosne i Hercegovine, zaključio je predsjednik HDZ-a BiH.