Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
130 000 glasova punoljetnih građana. Ispade da smo svi na istom mjestu i da nas je isti broj kao i 91. Jedino ako ne očekuje da i Srbi iz RS-a glasaju za HDZ ili možda Bošnjaci iz Federacije. Pa šta je sa ostalim strankama sa Hrvatskim predznakom. Oni neće dobiti ni jedan glas? Smiješna izjava. iako je Dodik obećao da će glasati za Čovića.
Ne znam zašto se objavljuje svaka njegova izjava. Možda mu netko pomaže u kampanji da uvijek moramo svi glasovati za \"svoje\".Što se ne posvećuje više paznje strankama koje zagovaraju zajedništvo svih naroda. Jedino politička opcija koja će dobiti značajnu podršku u svim narodima je garant bolje budućnosti.
hallo chris pa lopov nosi bijelu kosulju (simbol nevinosti) mora da je oprao grijehe
Naprijed Covicu!!!!!!
ako osvojis i pola od 130 000 budi zadovoljan,,lopove lopovski,,a da ne pricamo koliko ce njegova pulenka Kristo osvojit...