Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar ima još neko da živi na ovim prostorima a da mu nije jasno da HDZ I SNSD na sve načine idu da razvale ovu državu.Pa ko je ta predsjednica Ustavnog suda BiH,ima li neka sila da toj gospođi objasni neke stvari.
E to ti je ona što ti je Alija potpisao još a ne trojka. On je potpisao ovaj ustav a nije ni trojka ni smit, ni inzko
T.z.v sudija je Hrvatskog porijekla rođena Splićanka. 1956 godine. I ne smije izgleda da reaguje da ne bi bila smijenjena. Ili drži stranu HDZ.
Ma daj samo naklapanja...zna se dogovor od prvog dana, hrvatima izborni zakon, srbima imovina, a sda nama isposlovala neprovodivi zakon o genocidu...ko je najgluplji u prici?
HDZ i SNSD će dobiti khuratz od ovce.
DAKLE NASTAVLJA SE NEUSPJELI PLAN IZ KARAĐORĐEVA 1992 ZA UNIŠTENJE BiH.
Pa ako je to tacno da hdz isto radi sto i dodo. Nema se tu sta vise pricat ili se naoruzaj dok nisu opet emargo uveli ili se spremi da se ponovni genocid opet. Ocito je da ih podrzava eu.
Mile inace sve pita drzavu kad je u pitanju drzava uzima on bosnjacima i privatnu imovinu a kamo li drzavnu
A sta ste ocekivali? Trojka lazova slagala birace da nece sa nacionalnim strankama a onda suprotno svim pravilima morala i etika usla u savez sa najvecim neprijateljima Bosne. I jos to zove demokratijem. Imamo izdaju i na desnici (SDA) i na ljevici (Trojka). S toga ako ovo malo patriota ne izadje na ulicu i ne protjera za sva vremena petu kolonu NIP, SDP, NS, SDA I SBB- ONDA NARODE PRISTAJETE DA BUDETE EVROPSKA CIGANIJA BEZ DRZAVE.
I ti se sam proglasio stručnjakom kao onaj za terorizam na rtrs
Hajmo gradjansla hajmo lgbt hajmo podobni hajmo trojka od kozje cuprike do opstine centar.To vam je gradjanska a sve ostalo vlada snsd i Hdz jadovi Sarajevski svi od reda sta ste nam napravili za kratko vrijeme.
Da nebi Schmidta ujutro bi Kosovo i RS bili nezavisni.Turizam ocito treba razvijati.
Završna faza zločinačke. Srpske politike u režiji OHRa
Sto šokac misli,to vlah provodi....
Jarane snsd i adz postavio svoje lhude na kljucne pozicije a trojkasi zapleteni u mrezi a ulog BIH.Pljuc
Jade jadne, ali svi redom. Ima nas da mozemo u nekoliko blokova New Yorka stati a kao mi sila, 14 vlada imamo.
SNSD je orao predator a HDZ orao lesinar. VP treba jednom za svagda zaprijetiti sankcijama ovim cirkusantima koji pokusavaju BiH rastrgati ali posto on nije, ima ko hoce.
Sta je drzavna imovina koja glupost pa koliko zemlje u fbih je uknjizeno ne znam sta je sporno u RS?