Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj od rođenja na budžetu. Fakultet kupio, brata i majku uhljebio. Opr'o 250.000 KM preko nekih fondova i njemu dobro. Država za Čengiće
Hajde ba Čengiću ne prduckaj ni ti. Niste bili u stanju imenovati Bogića za gradonačelnika, a rješavali biste socijalnu politiku i to populizmom. 2019. niste usvojili prijedlog SDA za porodilje samo jer je od njih dolazio, već ste isti taj zakon čuvali za izbornu godinu. Trojka je kraljica populizma i šuplje priče.
Da je ovo normalna država prvo bi političari bili na robijama ,nista narodu nedaju osim mrvica sa stola dok se oni kite korumpiranoscu i parama koje nisu njihove
slazem se da treba povecati naknade za porodilje i za zaposlene i nezaposlene, ali treba zakonom odrediti odakle ta sredstva da se uzmu, upravu je Cengic 100%, ne mozes tek tako uzmi iz budjeta, nadam se da ce se neke stvari srediti da bi se mogle naknade povecati
našao se uhljeb da nešto prićaaaa!!!!
Čengiću moja puna plata nije ni 500km,tako da mi vise odg ova opcija od 1000 km lp
Naravno da je kritikovao NIP, naredio mu drug iz kafane, cakijas Zahiragic. S kim se druzis ubleho?
Ne treba davati nista nikome, nemamo mi ni luksuza niti ista da dajemo po 1000 KM mjesecno ikome. Dosta smo finansirali kojekakve borce 30 godina nakon rata, sad rudare, sta sad treba dzabaluka davati i ovo ? NEMA SANSE! Cengicu, nema sanse da vam prodje ovo!
Nije prošao monntsrsori sistem al spremno nastupa. Bez radnog iskustva spreman da priča o svemu. Zna više o kući u kojoj je rođen od roditelja. On je stvarnost koja dolazi.
Tacno je da je Tokicka 2019 preslagala isto. Trojka nije izglasala. 2020 SDA,Df, SBB imali vecinu i sto nisu izglasali .
dabogda poginuli mater jebali lopovsku
NiP=SDA
Cengicu su svi bolji osim njegovih..... hvala i HDZ-u, NS ....na dobrim zakonima. Kada ne znas reci nesto pametno i konstruktivno onda -- suti !
Cengicu su svi bolji osim njegovih..... hvala i HDZ-u, NS ....na dobrim zakonima. Kada ne znas reci nesto pametno i konstruktivno onda -- suti !
Sramota i jad od političara ljudi shvatite NIPovci su govnari shvatite gosri su od bakirove bagre