Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAJMO ZUBAC I RADONCIC OSTAVKA. INACE DEMONOSTRACIJE ISPRED SIPA I AVAZA!
Da vidimo hoce li onda Radoncic narediti policiji da ne brani zgradu Avaza, kako su on i Zubac naredilo to u slucaju predsjednistva BIH?
OSTAVKA Dragan Čović, predsjednik HDZ BiH, dioničar i graditelj. Zbog njegove kuće promijenjen je tok rijeke Radobolje. To skromno zdanje vrijedno je pet miliona maraka. Uknjiženo je na njegovog zeta i kćerku. Obitelj Čović posjeduje i kuću na Jadranu, u mjestu Podaca. Vrijednost kuće 320.000 eura. Kupio ju je Čovićev punac Perica Blago od svoje mirovine od 300 KM. Ova imovina nije navedena u Čovićevom imovinskom kartonu. Obitelj Čović, osim navedenog, posjeduje i stan u Mostaru vrijedan 200.000 maraka, vikendicu od pola miliona maraka, dva stana u Hrvatskoj vrijedna 550.000 maraka, privatne autombile vrijedne 140.000 maraka. I sve to su stekli od dvije plaće.
Ajmo krupne zvijeri dajte ostavke.....predsjednici države prvi....predsjednici nacionalnih političkih stranaka drugi......predsjednici sudova treći......glavni tužitelji četvrti...... i tako redom. Svi do jednog!!!!!
Ako imate imalo M-u.d.a daćete ostavke.
Zapadni naučnici su otkrili da je psihopate najlakše prepoznati po 1.) patološkom laganju, 2.) potpunom nedostatku grižnje savjesti i 3.) potpunom nedostatku suosjećanja prema drugima, što se zove empatija. Psihopate pate od potpunog nedostatka bilo kakvih normalnih ljudskih osjećanja i konstante paranoje. Čovjek je dualističko biće sastavljeno od materije i ne-materije. Kada ova nematerijalna strana dualističke strane čovjeka odumre radi grijeha i materijalizma, čovjek postaje poput prazan i bezdušan poput ljušture kao - zombi. Na zapadu za njih kažu – psihopate, a u našem narodu ih zovu bezdušnici. Odlaskom jednog bezdušnika ništa se neće promijeniti, na njegovo mjesto će doći samo njemu sličan psiho-patogeni zombi. Ovdje je problem u bezdušnom psiho-patogenom ljudskom resursu koji je generiran u vrhu državnih institucija i koji se klonirao od vrha do samog dna punih 20 godina. Psihopate ne mogu surađivati sa normalnim ljudima jer nisu na istoj frekvenciji. Kad jedan psihopata dođe u vrh, on prepoznaje sebi sličnog psihopatu jer sa normalnim čovjekom ne može surađivati, zatim ovaj klonirani psihopata ispod njega postavlja sebi sličnog psihopatu (bezdušnika) i tako se generiraju i redaju od vrha do samog dna hijerarhije. Psihopatija uopće nije psihička bolest, već samo jedno mrtvo stanje duše – bezdušno.
ovom je svakako prestajao mandat tako da mu je ovo samo foluska a i inace je moralni odron koji je zavaljivao svoje kolege
To je:Fahroatlantske integracije ili mozda FAHROATLANTSKE PROLJECE.
Pobjegao je i iz Foce '92, vazda je bio p.izd.ur.ina!
Možda je čovjek i u pravu. Ako Koordinaciija za 3 godine nije uspjela napraviti procedure, klupko treba dalje odmotavati... 3 godine nije malo, 2 ministra sigurnost su mandatovala u tom periodu.... Da li je Vijeće ministara pokušavalo otkloniti blokade, OHR?
Ovaj covjek mislim da je oduvijek bio ok i stalozen i miran i izgleda posten covjek, i po ovoj ostavci se vidi moralnost istog i zalosno je sto moralni ljudi i nude ostavke, a ona stoka nece
Ovdje u ovoj menibdragoj drzavi se samo jedno pokrece a to je ta LOPTICA U PREDSJEDNISTVU BIH s konja na konja se prebacuje iz izjave u izjavu...Zalosno sta narod ovaj napaceni trpi...Prosao rat...Dosta nas zeli i da sjedi pije kafu kavu kahvu s svojim drugarima prijateljima jaranima...Al stoka nas iz dana u dan zavadja....Sramota
http://www.ekskluziva.ba/Oslobodeni-17-godisnjak-Tuklo-nas-je-osam-policajaca-/45167.html
Jeste bosanci i hercegovci, tražili ste gledajte. 1. Podrazumjevase bošnjaci 2. U ra funkcijonise oni rade šta hoće. Republika srbska ali u bih. 3. Tako i u hrvata. Oni samo hoce da zacrtaju granice pa tschuus. 4. Bosnjaci nemate lidera. 1. Nadjite lidera i financije 2. Vratite ustav iz 1992. 3. Drzite se jedne partije da nebi opet naletili na zlatka.
A mogao si uzimati platu a kad treba poturiti leđa bježiš
Ocekujem isto od svih kantolnalnih komesara, Pecanca, Radoncica, i svih politicara koji su trenutno na vlasti.
Opasnost da ovi protesti propadnu leži u njihovoj politizaciji. Svi oni koji pozivaju da se ide na Poljine, a izbjegavaju spomenuti toranj i obratno, svi su politički igrači i nanose ogromnu štetu cijeloj ideji. Isto tako, demonstranti bi trebali napraviti jasno distanciranje od "podrške" koju dobijaju od Radončića, koji je trenutno u kampanji umjesto da radi svoj posao. Da ne budem okarakterisan i ja kao "nečiji", upozoravam da je neophodno da kada se spominju političari, da se spominju svi u istom kontekstu. U suprotnom, sve propada.
VRIJEME JE ZA POLJINE ! TU LEZE NASE PARE ! PARE NASE DJECE ! http://www.youtube.com/watch?v=8036NlrRgas
makar je pošten, a ne kao Bakir koji iz svojih privatnih afiniteta nije pozvao SIP-u i time svoj interes stavio ispred interesa naroda
ma sipak bi on dao ostavku da ga ne ceka viocije mjesto u stranci sa boljom platom. Boga mi da radi negdje kod privatnika i da prekine radni odnos ne bi imao od cega da zivi, ovako daju ostavke i idu dalje.
...................visocije mjesto..................