Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za tri sata iz Sarajeva do Zagreba,jest kad bi nasa gamad u roku od 30 mjeseci naparavila autoput do Doboja
@BulevarOdanoVernih mislim da te nisam nista pitao,mrs nazad u celiju
@BulevarOdanoVernih "Gradiska" je samo od okupacije a Bosanska Gradiska je odavno bila a prije toga Berbir. Iz koje si ti vukohebine dosao?
@Zam Kako su se zvale ulice Ferhadija i Alipašina prije rata ?Zašto onda biti licemjeran i ne nazivati ih po imenima od prije ?
svaka čast, ovo je najprometniji GP u cijeloj bih. ovaj lik što je objavio članak uporno spominje prijeratno ime bosanska gradiška. grad se zove gradiška, mnogi stari nazivi od ulica do gradova su od završetka rata prihvaćeni na sve tri strane, pa tako treba i ovaj.
Trebaju i spavaone napraviti jer inace vozaci nocavaju i cekaju carinu po dva dana
Gradiška, treba se poštovati ustavni naziv.
Gradiška.
@tuzlak haha, pa nismo kod tebe u selu ispred zadruge pa da objašnjavas "preko puta"... Ako se nastavite tako ponašati i bosanski sudzuk će postati samo sudzuk!
@zokamip, to bio grad prieje okupacije i zvao se Bosanska Gradiska a sad je "grad" u kojim vecina stanovnistva su krmojebi i dosli su sa vrha planina. U taj grad sto sad dolazis pogledaj samo u centru gradagdje je dzamija i stari harem pa ce ti bit jasno ciji je to bio grad.
Objavi komentar
Gdje se nalazi taj grad, prvi put čujem?! U Gradisku idem često, inače. Najbolje mjesto za carini auto. Nego ne znam gdje je ta bosanska Gradiska
upiši komentar
Upišao se