Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjacke stranke se kolju izmedju sebe dok ovi mirno posmatraju. Sami sebi smo najveci dusmani.
Predlažem da Bošnjaci počnu sve blokirati jer dok su drugi kočili EU i svijet je krivio sve generalno, ne po imenu, ovako kočimo mi pa šta bude Očigledno je da se blokatori nagrađuju, a oni koji žele dobro državi kažnjavaju!
A cek sta bi trebali umjesat se , ovo samo govori kolko vas je SDA stranka usporavala ili kocila
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Bosnjaci eto vam mudrosti i pameti. Opet vi za Komsica i DF i na sljedecim izborima.Oni ce vam sacuvati drzavu ali samo u crtanom filmu.
Znaci Amerima valjaju snsd i hdz...samo je sda oroblem u BiH...Jadno...a nasi naivni lidercici sa 3 ili 5% glasova to ne vide tj nece da vide...Bitno da se vlada a to sto namjerno se rastura bosnjacki blok..nema veze..jer mogu oni i hoce sa Dodikom i Covicem ali nikako sa sda
Za 30 godina biti ćemo kao sandzaklije u Srbiji.
Samo uvesti nacionalni kljuc za zaposljavanje u javnim poduzecima! I sve rijeseno ! Nije potrebno mijenjati izborni zakon. Ukinuti predsjednika potpuno - svu trojicu. Premijer je sasvim dovoljan. Isto i za zupanije. Ovako ove silne "vlade" sa svojom skupom masinerijom jedini zadatak imaju uposljavati svoje poslusnike-stranacke ljude. Sve to poukidati uz prvi uvjet. I blagostanje, kao u Jugi!!
Dosad znamo da je grijanje poskupilo za 16%, da je metar drva 170 KM, da je tona peleta 700 KM, da je litar mlijeka najmanje 2.20 KM, da je benzin 2,90, da je dizel 3,40, da je ulje duplo skuplje u odnosu na prije godinu dana. J… ti sve stranke.
Sve samo ne DF.
pa ako Bosanaca patriota ima sigurno između 60i /70% zašto kojeg vraga uopšte ulaze u vlast sa tim SNSD i HDZ papcima, nacionalistima i šovinistima i mrziteljime Bosne i građanske države .
Konakovic Bosanski Dritan
Konakovic bi prodao rodjenu Majku za Fotelju ! Covjek koji po nalogu Srbije radi na razjedinjavanju Bosnjaka i unistenju BIH !
A Bakir je prodao BiH kako mu je babo ostavio u amanet za svoje licne bolesne interese.
Ma treba ovo sve istjerati napolje iz politike oni se svadjaju a ovamo se kuhaju juhice
I onda trojka nije bosnjacka...bacanje ubleha uz glumu multi kultu...
Šta Izetbegović još uvijek radi u politici? Nije li vrijeme da se povuče sa političke scene jer je pretrpio poraz.
Bosnjaci su nasjeli na propangandu senada h. I dine k. Mozemo zahvalit njima sto postajemo nebitan faktor u drzavi. Sto se u drzavi Bosnjaci nece pitat. A bosnjo ko bosnjo naivan i lakovjeran. Dino je najvece zlo koje se pojavilo medu Bosnjacima.
HDZ i SNSD će ponovno imati većinu u domu naroda,dok se Bošnje snebivaju.
Ovo su hdz, snsd i medj zajednica htjeli....bosnjake razbij na 100 stranaka a oni da gledaju....njihovo geslo je zavadi pa vladaj
Da Bakir nije htio biti veliki beg, da je htio da saradjuje sa mladjim politicarima i onima koji su branili BiH i u ratu i u miru, ne bi doslo do ovoga. Ali neko ko presjedi u sefu banke, popljacka donacije za gladne borce Armije, u jeku bijede pravi milionsku svadbu za brak od tri mjeseca...sta reci o takvom drzavniku i covjeku. NULA!!!!!!
Kada vidim ovog Konakovica glava me zaboli