Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Miloradu bilo lako jučer..
Julian Tkz rs niko neće ni ukidati ono samo krepaje, zar ne vidiš da je na izdisaju.
Na RTRS objavili da se radi o karnevalu i da su ustvari ispod američkih uniformi sve srbskI junaci, samo htjeli da se malo našale sa stanovništvom tkz rs.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nadam se da imate u sklopu ove vjezbe i autobuse koji kreci iz svakog grada za EU. U slucaju nekog sranja da odemo iz ove vukojebine
sad će bošnjo sakriti palestinsku zastavu i razvući američku i izraelsku.
sad će bošnjo sakriti palestinsku zastavu i razvući američku i izraelsku.
Dobro jasno nam je svima da je ovo definitivno NATO prostor sada, ali evo moram se složiti sa Srbima, jest poprilično neukusno, ako ćemo realno, da se bilo čija vojska šeta našom državom kako joj to padne na pamet, koga su pitali, ko im je dao odobrenje za ovo? Što se ne šetaju ovako Zagrebom, Ljubljanom?
Idite tamo u Palestinu pa vjezbajte protiv Cionista.
nemoiteeee
Online dolazak
Neka dođe i Dodik da im propuše cijevi.
Ne mogu da vjerujem da se strana vojska docekuje Svecanim docekom. Kralj Tvrtko, Husein Kapetan ili Marshal Tito se u grobu prevrcu.
Prenijeće sidu i amerkoronu Sarajevu. Za par dana porast zaraze. Jesu li vakcinisani i testirani na koronu i sidu. Pamet u glavu i dupe uza zid glupe Bošnje.
Vole Bošnjaci strane trupe, vole da i h neko okupira pa to ti je, ne vredi. Važno je samo da im okupator da malo povlastica, da mogu da uživaju gledajući kako se Srbi pate pod strožijim režimom.
vise puta niste imali milosti prema nama, imamo puno moralno pravo da barem probamo sebe zastiti
Srpčad se kaki u gaće.............VLAHAHAHHAHAHA
Izgleda mi , da je ba-ja , dobro odradio posao dolaska nato trupa ...Dolaze da ostanu .Ti najbolje znaš ( kao predsjedavajući Predsjedništva BiH) , šta je najbolje za državu ..Bravo Milojko, još jednom , i samo tako nastavi...
Izgleda da oni iz RSa vec spremaju traktore
Bijedni ste i jedni i drugi i treci... A kada stanete ispred dragog Boga On vas nece sigurno upitati kojem ste toru pripadali! Ne u moje ime! Niti rusi niti ameri... Use i u svoje kljuse...
Logično da će pitati. Samo je jedan put ispravan, kao i u životu!
niko ne moze da zivi sam sa sobom
Hoće li Dodik biti na doćeku ili je postavio barikadu na manjači kako je obećao.
plakni se buljevar,eto ih.