Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skoro 50 mrtvih heeej u srbiji 4500+ 16 premunilih jeste li vi normalni da branite nase zdravstvo pa covjek vam se zaposlio s diplomom iz Foce.
bitno je da udbas s kupljenim diplomama otvara kancelarije u gorazdu...da se kupe nove limuzine za uhljebe...sto je bitnije nego uloziti u zdravstveni sistem...i sto medicinski kadar s regularno zavrsenim skolovanjem drze na birou...
Ima fakultet u Foci? (SARKAZAM) da ne guglam, nemojte me ljudi zahebavat.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dosad sam sve glumio nekog patriotu, a od danas cu sve uciniti da izadjem iz ove prdnjave drzave.
BiH je najgora u svijetu što se tiče statistike 100 % sam siguran u to...i ovdje se vidi da imamo najveću smrtnost u odnosu na broj oboljelih 3,9 a ovaj broj umrlih na 100 000 je nerelevantan jer se uzima da imamo 3, 5 miliona stanovnika po popisu iz 2013 što nije ni blizu stvarnom broju i taj broj je bliži 2,5 miliona...i onda kujja zvana Sebija izadje i drži pridike svima....
Znaci bit ce love
Hoćemo u Top10 🤮
Ma ja vjerujem Novalicu Na PAPIRNATOM priznanju od WHO da smo mi najbolji :)
ahahahaaaa pa džon je jedan od kreatora ovog satanskog šegačenja sa planetom!! ;;)
Pa normalno je kada ljudima ne dajete nikakvu pravovremenu terapiju, kada dodje do respiratora- kasno je.
Još malo i ući ćemo u TOP 10🤗🤗🐑🐑
10 miliona za reapirate (pokvarene) 44 miliona KM za sluzbena auta 22 MILIONA KM povisnica plata ministrima A narod ??????
Jesmo zaje.... I mi smo u necemu pri vrhu
Ma hajte više u 3,14čku materinu,kakva je sad to matematika?!
Procenat smrtnosti je 0,23 %. Utvrđeno u 60 studija i istraživanja. Ovo što objavljuju je CFR, broj umrlih u odnosu na broj registrovanih slučajeva koji su 1/50 ukupnog broja. Manje testiraš, manje slučajeva, veći (lažni) postotak umrlih. U konačnici ako testiraš samo jedan slučaj, onoga ko je umro, a ne uzmeš u obzir stotine hiljada blagih slučajeva, imaćeš smrtnost od bilo čega 100%, i od prehlade.
Teško je ne pomenuti i zdravstveni sistem u BiH koji se raspao i prije korone. Oni bi liječenjem ubili zdravog konja. Koga oni liječe izlazi s nogama naprijed i ide tamo odakle se ne vraća.
@ate1st Netačno! Lijepo piše: "Smrtnost od koronavirusa u BiH, prema ovoj statistici je 3,9 posto, odnosno takav je omjer oboljelih i smrtno stradalih." Dakle, lažna smrtnost CFR kao što je kolorit i napisao. Da je to u odnosu na br stanovnika kako ti navodiš, ispalo bi da je u BIH umrlo 120.000 ljudi, a nije
Dobro smo rangirani.
Samo je jedan postotak smrtnosti od korone (kao što se zna i za sve druge virusne bolesti), koji je naučno istražen i dokazan, i koji je čak i zločinačka Svjetska zdravstvena organizacija pod pritiskom dokaza morala objaviti (https://www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf), a to je 0,23% što znači da 99,8% preživi oboljenje od korone! Sve drugo su metode širenja straha! I još važnije: niko ne kontroliše šta pojedine države prijavljuju kao "preminule od korone"
Čak i u tzv uređenim državama lažiraju umrle listove i pišu da je korona uzrok smrti (jer dobijaju čisti keš za svaku "koronu smrt", što je skandalozno i predmet je tužbe njem. advokata Fuellmich za zločin protiv čovječnosti), pa se može tek zamisliti šta i kako lažu bh koruptni doktori pri određivanju utroka smrti, a zna se da niko ne može bez obdukcije utvrditi uzrok smrti. "Nirnberg 21" koji je u pripremi, će otkriti sav jad i čemer ovih psiho-trikova
@gooUser1605174101 Sve što pišeš je tačno, Mnogi ugledni naučnici to isto tvrde
Mora se naglasiti koliko je konstitutivnih naroda preminulo i koliko bošnja i sejdic finci.
Nismo slali podatke dobrih mjesec dana i odjednom kao 11. smo, a bili 3... smiješno :)