Samo je jedan postotak smrtnosti od korone (kao što se zna i za sve druge virusne bolesti), koji je naučno istražen i dokazan, i koji je čak i zločinačka Svjetska zdravstvena organizacija pod pritiskom dokaza morala objaviti (https://www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf), a to je 0,23% što znači da 99,8% preživi oboljenje od korone! Sve drugo su metode širenja straha! I još važnije: niko ne kontroliše šta pojedine države prijavljuju kao "preminule od korone"
Čak i u tzv uređenim državama lažiraju umrle listove i pišu da je korona uzrok smrti (jer dobijaju čisti keš za svaku "koronu smrt", što je skandalozno i predmet je tužbe njem. advokata Fuellmich za zločin protiv čovječnosti), pa se može tek zamisliti šta i kako lažu bh koruptni doktori pri određivanju utroka smrti, a zna se da niko ne može bez obdukcije utvrditi uzrok smrti. "Nirnberg 21" koji je u pripremi, će otkriti sav jad i čemer ovih psiho-trikova
Smrtnost je ispod 0.1% za sve ispod 70 godina, ispod 40 godina manja od 0.01%, ispod 30 anomalije otvorite CDC web page istrazite, ja ne znam sta rade ovi nasi doktori, ali bi gradjanima posavjetovao da ni pod razno ne idu pod respirator jer to ubija ljude, plus ne bih pio nista od njihovih antibiotika, je antibiotik kod virusa ne pomazu, sve ovo samo mogu objasniti da lijece bakterisku upalu pluca izazvanu konstantnom nosenjem maski i udisanjem bakterija iznova.
Prikaži sve komentare (150)