Komentari (299)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borjana, glasala bih ja za tebe, i zato sto si zena, da u tebi vidim kvalitet i da imas kuvet ali vidim samo bezivotnu, ugasenu, uvelu osobu bez energije, uz to i demagosku i u sluzbi jedne ideologije ("pokvarena ploca") koja podvaja BiH, kao pruduzenu ruku Covica, samo zensku.
Ljepo receno
Dzaba vam ide Zeljko opet. Ne sto nesto valja, nego iz cistog inata
Zna li Borjana engleski?
Ako cemo posteno nacionalisticki, zena je u pravu.
Sve je napravljeno da se nacionalistima izadje u susret, ali ni to im nije dovoljno da prezive. Pogledaj sad ovo, kaze "nece se priznati izbori ako ja ne pobijedim" :) Jao pameti, ovo treba metlom istjerati na ulicu. Pa koji je onda razlog da se odrzavaju izbori? Grupica ljudi, mozda 10-ak ili tako nekako, je osnovala nesto i to nesto (ustvari tih 10-ak ljudi) treba da izabere predsjednika za 1.2 milion ljudi (33% od 3.5 miliona). Nevjerovatno :) Gdje je ta metla?
Narod nije glup! Sad je kasbo cviliti! Za svoje poraze ne trebate traziti krivca u narodima BIH nego u Draganu, Cavari, Ljubi, Vjekoslavu, Milki, Zoranu, Andreju i naravno Vama. Vi ste kriminalna organizacija a ne stranka.
A šta ćemo mi kojima se ne sviđa nijedan Bošnjački član predsjedništva ? Moramo za Komšića glasat.
E tu ima pravo.
Gdje si Borjana, LOPOVE BJELOSVJETSKI JEDAN DAN CES I TI DOCI NA RED
A Željko kao nije hrvat, da bi bio hrvat moras bit ćlan HDZ a i volit tvorevinu HZHB... stoka kockasto nacionalisticka
Ja klixa ,kiložetarske textove,pa ovo je portal brzinske informacije,dosadno ste,a ova neće niđe
Hrvatska republikanska stranka, koja je članica HNS-a, nije podržala kandidaturu Borjane Krišto. Ova papanka ništa nije uradila za 20 godina u vlasti. Čović je potura umjesto sebe, jer ako on ne može ne treba niko, a ako već neko mora neka bude Borjana. Tako nema bojazni da će neki drugi Hrvat iz Hercegovine ili Bosne preuzeti poluge vlasti i kontrolu nad HDZ-om BiH.
Borjana Krišto je daleko najbolji kandidat u Federaciji BiH, i svi pravi patrioti će glasati za nju. Dosta komšićizma koji je uništio ideju građanske države, vratimo se temeljnim principima na kojima ova država počiva.
Samo vi glasajte za kronera , to će vam biti glas za raspad i imat ćete oko 27% teritorija 🤣🤣
situacija je sljedeca: Bake nije dobar izbor, al nakon ovo par dana Dena B je uspio da unisti sve sto je ovih 11 stranki pokusavalo ovo par mjeseci, tako da je ovim javnim nastupima sam sebe ukopao hadeze je skontao da Draza nema izgleda, pa da ne gubi opet od Ljiljana Zeljke, poture nju, eto k'o jednoglasno je predlozili. jest, aha. mada bi simpa bilo vidjeti nju i Civjanovicku u predsjednistvu. mozda i seka baketa naslijedi pa da imamo tri
dajte samo vise slika u kampanji, svi nivoi, razine, jelte, sva udruzenja, sve udruge, zadruge, zaduzbine, yungen, sve, da vidimo tko su te nase komsije majorizirani
Borjana Krišto tvrdi da je jedini hrvatski kandidat: S potporom jednom kandidatu HNS-a već imamo jasnu volju Hrvata BiH ---- Sto lazes separatisticka ruzna zenturaco?? Komsic do pobjede ⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜
Ovo je huškački govor i zloupotreba je slobode izražavanja. Govor mržnje podliježe krivičnoj odgovornosti prema krivičnim zakonima u BiH. Prijavite govor mržnje:  [email protected] .
@ stopgovorumrznje2022 Komsic do pobjede ⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜ a sada prijavljuj ovaj moj "govor mrznje" ovoj ruznoj i staroj separatistickoj zenturaci😱🧐🧐. Kuzis, kaj ne? I tocka