Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boris izgleda kao veliki 'Denis the menace' :D
hahaha.... baš!
@CheshireCat gledas ga sa onom nevaljalom facom i samo cekas da se pojavi neki dim il' slicno iza Crndaka hahahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
hahahhahahaha ova slika vrijedi stvarno hiljadu rijeci ...
Čuvaj se propuhe, pokvariće ti friz...
Ne moze niko biti dvolicniji od Engleza:mi napustamo Eu ali se brinemo za vas,vi se trebate pridruziti.Pa sto vi onda izlazite? Nikad ja ne bi u Eu:sve zakone i principe koje ima Eu i koji su ok mi mozemo usvojiti i bez ulaska u Eu.Ako neki zakon valja izglasamo ga sebi,prepisemo hladno od Eu.I to je to,ne moramo uopste biti u Eu radi toga.
NASIM KRKANIMA NE STOJE ODJELA NEGO TRENERKE.Ono ko'si, to nosi. Ovako to sve dovodi u zabunu o nekoj ravnopravnosti.
Britanac u posjeti = Opasnost po mir.
Pa jel' napustas EU ili ne?Sta sad mozda....?? I dosao sad da trazis savjet i pomoc od Bosne....E nema toga.Vidi se da je Crnadak nekako rezervisan prema tebi.
Boris muflon u posjeti BiH. Izgleda ga nigdje drugo ne shvataju ozbiljno. Anarhista konzervativac, taman je za BiH besmisla.
Ko je ovog klovna zvao da dolazi ovamo?
u koju god je dugonogi Englez zemlju kročio, tu napretka nema...
Ove agentima treba zabranit ulaz u BiH.
Gdje ce se BiH porediti sa Britancima. samo pogledaj uredjenje Britanije i njihove ekonomije i uporedi s nasom. Nama je neophodna EU da bi naucili kako urediti drzavu,rukovoditi istom...Ne moze djeciji vrtic medju odrasle :D
Kralj Fejsal iz mezara: Eh kad se sjetim kako su meni Brtianci obećali Muhamedovo carstvo 1918 ! NAročito su pod njihovom pomoću dobro prošli PAlestinci. I još im ej dobro na njihovoj 1/1 zemlji imaju državu ko i Bošnjaci !
tako je, borise! poznata stvar... vidimo kako britanska ambasada together sa američkom (i uopšte se ne svađaju oko jezika kojim će govoriti!) radi na dobrobiti bogumilske bosne, zalažući se za sveopći napredak njenih građana, a bogme i seljaka... moj boris (da živiš u bej&ha bio bi zi naš boris-aga)
Da imamo sad političare kao što nemamo, pa se malo igrat sa EU, GBR i Rusijom, kao što se Tito igrao sa USA i SSSR-om, pa svoju korist iz svega izvlačit! Ali ko će? Svi političari ko da su s pijace došli (neki i jesu) doslovno! Ne znaju prosto proširenu rečenicu sastavit.
@FNM O tome ti pričam.
Zamisli da ovakav izblajhani šef briitanske diplomatije je ustvari porijeklom Turčin. Izvor velikabritanija.net
jesu presjecali vrpcu kada je žutalj sljego