Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vi blokirate otkad ste se okotili.
da necete opet udariti po zeni i djeci ? sto prijetite ako vec mislite da Srbija nije kriva ?!?! ja bi vas dozivotno tuzio.. genocidasi
Naljutila se budala na selo, pa odsjekla sebi qurac, to si ti Borenovicu
proslo je vrijeme pokusaja zastrasivanja prijetnjama....ma tko te se boji, smijesan si! od optuzbe ne odustatajati!
Sali se bake..on zeli dokazati da je srbija iz ljubavi pocela rat...
Na tuzbi insistiraju zrtve rata govedo!
Zbog čega je Srbe u Bosni toliki strah od revizije presude? Pa pustite, ako ima novih momenata i sud prihvati, znači da nešto krijete. Ako se Bakir i njegova bulumenta obruka Srbi će slaviti! Prvi put, sud je presudio sa zadrškom! Zašto prijetnje, ako ste ispravni? Jeli tako?
Skupština RS da usvoji Deklaraciju u kojoj se vrhuška SDA na čelu sa ovim ološem osuđuje za podršku radikalnom islamskom terorizmu, fašizaciju društva i kršanje Dejtonskog Sporazuma. Da se stavi na crnu listu i kazni svako korespondiranje stranaka iz RS sa tom harangom. Takođe da se institucija tzv. USud beha okarakreriše da proizvodi pravno nasiljem i da se iz iste povuku dvojica sudija iz RS.
Nema toga više za kog bi ljudi u ovoj zemlji ginuli, taj se nakon rata 90-ih nije rodio majci. Majmunima kojim je do rata, trba dati bananu i pozatvarati ih u kaveze.Valjda i SIPA treba da zaradi svoju plaću, sve koji se služe ratnohuškačkom retorikom treba najstrože osuditi i žestoko kazniti.
Kolektivno se ogradite od zlocinaca, izvinite se zrtvama, ponistite naziv entiteta nastalog na genocidu i progonima, platite ratnu odstetu ubijenim prognanim, silovanim bez obzira na vjersku pripadnost, omogucite ravnopravnost povratnicima svih nacionalnosti. Priznajte kakva su zlodjela pocinili i trazite oprost i od nas i od boga. Tek onda mozda i zivi i mrtvi nadju svoj mir.
Pazi se Borenovicu tih rijeci dobro....Tako je birvaktile govorio Slobo,za narod,nema nazad,samo za narod,neka padaju glave Bosnjacke,itd. Pa gdje je sad smrad?Izlupase Srbiju Ameri ono pravo.Jos uvijek su kontaminirani uranijumom. Sto to Njemacka nije postupila ostro,a Jevreji ih ganjaju i tuzivaju desetljecima?Zato sto su svjesni da je bio genocid,priznali i idu dalje. Medjutim,Srbija je nesto drugo.To je barbarski narod. Samo tuziti,sve drugo uopste ne moze biti opcija.
Nek vide kako je kad se ide nekome uz nos, kad moze Dodik, mogu i ostali. Njega niste mogli nagovoriti da odustane.
To smo duźni i śehidima i ostalima ubijenima protjeranima itd itd.A dokaz kad ima?zaśto kmeče?Vi nikad pameti doči nećete.Da ste prije 20 godina priznali danas mogli bi snaźno skupa sarađivati.Ali to vam je u krvi..A nezaboravi te da je tuźba protiv milośevičkim reźima a ne srbe.Ima ko je osuđen u haagu
Sve vi zajedno radite u interesu produzetka haosa i anarhije od koje se dobro zaradjuje, ko si politicar naravno. Isti ovaj Borenovic (koji IQ mjeri termometrom) je bio na SDA konferenciji, grlio se sa njima i drzao govor podrske. Pa u sirem okruzenju ima drzava koje su za 20ak godina iz vece bijede nego nase, postale ozbiljni igraci na evropskoj pa i svjetskoj sceni sto se kvaliteta zivota tice. Nije savrseno, ali se zivi "normalno". Mi za 25 godina nismo ni krenuli, a ne dospjeli negdje.
Kome ćeš ti uzvratiti? Šta ti imaš sa Srbijom? Misliš, možeš im se tako uvući u š....? Ma ne j... vas ni 2%. Ne mogu vas smisliti u Srbiji.
Kmeeeeee djikani kmeeeeee
Bolje bi vam bilo da se izvinete za zlocine