Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
4 godine ubijaju bošnjačke civile, prvo jedni, pa onda i drugi, deportuju, ruše im bogomolje, pale kuće, vode u logore. Bošnjacima uveden embargo da se ne mogu braniti, obećaju im zaštićene zone nakon čega otvore vrata za pokolj. I na kraju, sjednu Predsjednika države, i tog naroda za stol i kažu da mora potpisati ovaj užas inače će nas bombardovati. Kakav prijatelj ta Evropa i Amerika, čudesno.
Da ne spominjemo poništavanje službene zastave, grba, svih obilježja međunarodno priznate države, a ostavljanje one pod kojom je genocid napravljen. I poslije srpski političari kažu da je njima Amerika i Evropa neprijatelj, kakav paradoks.
Gouser467@ pa nije nam mogao Ikar proći bez dozvole Hrvatske, i šta misliš da su mudzahed. uletili samo tako unutra? Ti idioti su pušteni kako bi se radikalizirali Bošnjaci i neprijatelji mogli pričati ovo o čemu mlatiš. Je li misliš da smo imali neke koristi od te mase kozojeba!? I da, uveden je embargo svima s tim da je svo oružje bilo već kod Srba, a Hrvati imali otvoren uvoz. Kad lažeš, malo ublaži.
Poznata turska poslovica: "Šuma je bila sve manja i manja, ali je drveće i dalje glasalo za sekiru zato što je njena drška napravljena od drveta i oni su mislili da je jedna od njih".
Luđačka košulja ove države definitivo !!
Prvo su Srbi katastrofalno pogriješili jer nisu priznali nezavisnu BiH u kojoj bi i dalje bili vodeći narod. Odrekli su se Sarajeva i Mostara što je epohalna greška. Poslije su pogriješili Bošnjaci što nisu htjeli skraćenu Jugoslaviju u kojoj bi BiH ostala jedinstvena republika, a oni drugi narod u skraćenoj Jugi. To su bila najmanje loša od loših rješenja.
privremeno rješenje. Bosna će doći po svoje
Dan kada je Alija Izetbegović potpisao da samo na 23 % teritorije BiH, Bošnjaci smiju jasno, glasno i bez straha reci da su Bošnjaci. Aliji je bilo najvažnije da Sarajevo bude čisto.
sa Deytonom su samo Srbi dobili sve
Presedan u modernoj historiji, da se jedna međunarodno priznata država natjera na potpis primirja sa zločinačkim agresorima i prizna njihova djelimična okupacija.
Dan kada se MZ pokazala kao extremni licemjer a Alija im to i potpečati , 🤮
Dan kada je vecinski bosanski narod pristao osudjen palestinizaciju.
Zapad je mogao sprijeciti rezultat rata a to je da su Bosnjaci na kraju imali preko 80% civilnih zrtava sva 3 naroda rat u BIH da su htjeli bas kao sto su interenvisali na drugim mjestima odmah kad su ima interesi bili bitni kao sto je Kuvajt i krscanske zemlje, ali ne bas ih briga za muslimane ovdje i namjerno su pustili da se ova tragedija nasem narodu desi to je valjda i ptici na grani jasno, Slusam sada Ajatollah Hamenei kad prica o Bosni u ratu, Hvala mu iz srca i za citav Iran
Potpisali svakodnevni cirkus sa klovnovima u glavnoj ulozi ...:(
Najprokletiji dan
Pat pozicija
Kako je to samo Alija sebi i svom Bakiru lijepo uredio.