NeverendingBosnia
Spol
Ženski
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Ne
Registrovan
06.03.2023.
Komentari
233
Komentari korisnika
User023@ prvo, turisti pune budžet, stvaraju nova radna mjesta, otvaraju vidike konzervativcima koji sjede u kotlini. Sa tim cijenama skače i cijena tvoja nekretnina, pokreni se i iskoristi potencijal. Navijači se koriste u nacionalisticko-populisticke svrhe, i to je problem i veliki teret gradu. Danas je to jedno balkansko nesigurno mjesto. User602@ turisti sa novcem dolaze da prate navijačko uništavanje imovine, pa takvi nam najmanje trebaju!
Srbi bi prvi trebali biti za Rezoluciju kako ih nikada nikakvi zločinci ponovo ne bi uvukli u to. Oni braneći to, priznaju da su svi na strani onih koji su to učinili. Bolesno!
Grad Mostar je žrtva prepucavanja "navijačkih" grupa koje se koriste u političke svrhe. Turistički potencijal grada je konstantno blokiran nesigurnošću koja se proizvodi svakodnevno. Umjesto da se djeca druže, da se razbijaju mitovi i neprijateljstva, oni su izmanipulisani i normalnim građanima stvaraju neugodno mjesto za život.
Ovo ona stranka zvana 100 posto BiH!? Pa to je veća prevara od Torabija! Oni imaju neki komentar, gluho bilo.
Ovome su samo u glavi pozicije i ego! 30 godina se on i oni koje je okupio oko sebe bogate na račun naivnosti Bošnjaka, u saradnji sa IZ. Ne razumije sin čovjeka koji je potpisao RS, i aminovao trojanskog konja u BiH, da sa svojom politikom pravi čitavom narodu medvjeđu uslugu po ko zna koji put.
Na koji to način se misli ugroziti sigurnost? Novi genocid možda, ako rezolucija o prošlom bude usvojena? nikad više, bujrum!
Izraelska vlada pokušava provocirati Iran kako bi uvukao USA ponovo u rat. Izuzetno bolesna i jako opasna politika. Mogu izazvati rat globalnih razmjera.
Sve je jasno. Do kad će država biti taocem šake ruralaca iz dijela države koji se zove RS? To što su posjeli Aliju i rekli mu da nešto mora potpisati, ne znači da treba biti teret državi stotinu narednih godina. Ovdje je profesor zaboravio navesti dodatni problem, podlost hrvatskog korpusa koji licemjerno uslovljava saradnju ka evropskom putu BiH.
User400@ nadji mi jednog sda-ovca da govori kao Konaković, pogledaj ti samo kakvi su profili okupljeni oko te stranke, iz očiju im viri lopovluk, mešetarenja, tenderi, ugrađivanja. Zamisli stranku koja vara, laže i krade narod koji je toliko pretrpio. Islamska Zajednica nosi dobar dio krivice, utalili se sa SDA.
Stipendirajući izmanipulisanu djecu koja veliča genocid i ubijanje Bošnjaka, Vučić je pokazao kakvu politiku vodi. Konaković je najelokventniji i najbolji bošnjački političar, koliko god ga osporavali. Znaju to i oni najžešći sda-ovci, koji danas ne mogu baš kao prije lagati Bošnjake.