Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ko to od vas ne misli samo na sebe ?
Seriously, guys? Sa SDA se na vlasti u Tuzli. Gace bi prodali za malo vlasti. Esed Radeljas pored vas djeluje kredibilno i vjerodostojno. Bolje da se samougasite i pomognete svijetu. Takodje i tom malom covjeku, kojeg cete izruciti SDA hobotnici cim prva prilika.
Bolje i sa SDA u Tuzli nego sa PDA sto je naginjao Niksic. Dosta je Tuzlacima da budu masina za kompenzacione mandate Niksicu, Magazinovicu i dr.
Evo ih dernece jos uvijek. Na derneku ih ima milion, niko ne nosi masku. Komsiluk ne moze opstati od pjevaljke koju su doveli i koja krešti vec satima, sad su dali mikrofon nekom dedi koji jos gore pjeva i pjan je. Klaster 1/1! Policija samo ignoriše poziv! Uzas!!!
Ako ne sjdete i ne dogovorite se i nas ovo sto je ostalo a me glasamo za nacinale prisilit ce te da ne izlazimo na izbore i onda ste samo vi krivi
KOMUNIZAM = FASIZAM Kako je moguće da u Hrvatskoj, Sloveniji, pa i Srbiji, postoje veoma snažni antikomunistički pokreti, koji insistiraju na istraživanju i procesuiranju komunističkih zločina, a da u Bosni i Hercegovini vlada apsolutni muk?
Zato sto su u Hrvatskoj pa i Srbiji jako snazni fasisticki pokreti koje ocigledno ti propagiras - a posto vec propagiras fasizam onda hoces komunizam u isti kos svrstati. No pasaran - smrt fasizmu - sloboda narodu
Bijedicu, jbm te u usta, vrati se u kamenjar odakle si doso, gnjido jedna, u Tuzli si samo smicalice pravio i hapo, rijesi nas smrada, smece jedno od covjeka...i da dodam, jbm i Imamovicu i SDP-u i SDA matt u p.... isto.
Bjedic je osvojio vise glasova nego Niksic, Sasa, Masic i Irfan zajedno. Ma kakav da je
Povedi ga kuci, da kupi jos glasova, trgujuci drzavnim budzetom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ubačeno krilo SDA. Pa ovi su gori od DF-a sve sami ljigavci i Bakirovi privjesci. Beedićuu gdje je novac od stanova...
A ti si mislio na narod? Ma možeš misliti!
Još jedna strančica. Glumci predstave o lažnoj socijaldemokratiji. Cilj je uzeti mandate i prodati ih SDA.
Znaci program je govoriti kako drugi lose rade.
Još jedna bakirova strančica
Ovo osnivanje novih stranaka, je samo rasturanje opozicije i utrka za stolicama. Nije realno očekivati nikakve promjene bez stabilne opozicije koju BiH NEMA!
Jedina stranka gdje se bez SD kartice ne može odlučivati.
Bravooo samo naprijed👏👏👏👏
Ovi sto imaju razne komentare na bijedica. Mogu samo reci da je napravio najjacu organizaciju jedne stranke u kantonu gdje sda nije mogla ni prismrdit da bi ta ista stranka zbog KS okrenula njima leďa i pokrala ih na kongresu. Vjerujem da je bijedic namazan ali takvi i trebaju ukoliko se zelis borit protiv nekog
Pričaš gluposti. Htio je pod svaku cijenu formirati vladu sa SDA, to je razlog iskljucenja. Nema veze sa KS
SDP je dobio na TK. U SA su nebitna 4. stranka. Nije on htio sa SDA vec je SDA htjela s njim. SDP je vodio igru dok se Niksic nije ukljucio. Bjedic je dobio vise glasova nego Niksic, Sasa, Masic i Irfan zajedno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Živa istina samo gledali gdje će šta klepit! Kažu da su Sdpovci upropastili toplane!
Bas su se namjestili i u Sarajevu , sad moze sva otpad iz ostalih partija da se uhljebi, preletaci da jame koju crkavicu, dobro je da su svi u na jednom mjestu iz ekoloskih razloga..