Milorad Dodik ne odustaje
0
"BiH u EU samo kao labava federacija"
Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalim sto na ovaj sveti dan - Veliki Petak, moram polemisati sa glupanima iz sopstvenog naroda (100% neki srbomrzac koji se lazno predstavlja), ali ja cu se obratiti svojoj braci s te strane Drine koji u komunjarskom olosu - Dodiku vide neko resenje za nase probleme. Kao PRVO, svi Srbi govore o Kosovu kao o Kosovu, jer KOSOVO je nasa kolevka, a ne Metohija. Izraz Kosovo i Metohija upotrebljavamo samo kada govorimo u administrativnom smislu, a KOSOVO RAVNO je KOLEVKA koja je privremeno izgubljena upravo zbog takvih glupana ko sto si ti! Srbe i Srbiju su i upropastili upravo dosljaci (Milosevic - Crna Gora, Djindjic -BiH, a posebno sadasnja baba Jokava - MRSKI Tadic i onaj nesposobnjakovic Jeremic- Jeremija, seme im se zatrlo! Ako Srbija uspe uci u Evropsku uniju, tek tada ce Siptari poleteti po nase pasose, a samim time i priznace drzavu Srbiju i usledice propast Kosova kao \"drzave\", i preporod naseg SRCA-Kosova ravna!
ha ha, bezi bre ture, kakva si ti karikatura od coveka (pa ture si). Srbin, za kakvog see ti ture predstavljas kaze Kosovo i METOHIJA, a ne Kosovo, ture jedno nepismeno... ture, pradjed ti je bio najobicnije govno od coveka kada se poturcio. A ni ti nisi nista bolji od pradjeda ti :)
@FRAZ...Dosadan si i ti ex jugoslavija, u kojoj je svaka republika imala pravo da izadje iz nje!! Jos uz to si zaboravio sve medjunarodne presude za agresiju i genocid koje mi imamo, samo sto se to ne objelodanjuje narodu.
@Anaconda Ne brabonjaj više nemaš ti pojma. Labava federacija kratko i jasno. Ne prijetite više nekim novim ratom , dosadni ste. Kad se raspala Jgoslavija u čamu je onda BiH specifikum? Ma džaba je to tebi govoriti.
@x...ne mozemo dok je nasih domacih izdajnika i trckarala poput tihomira!! @@bosanka..slaba ti je demagogija kao i ovog @FRAZ-a , i glupa si. Kad se to neki bosanac musliman raznnjeo explozivom?? Zaboravite uopste sta porucuju traktorista i genocidni misevi, misle ad ce ponavljanjem izjava koje uopste nisu tacne postici to da se Bosnjaci pomire sa rezultatima genocida i etnickog ciscenja??!! Ex sfrj se ne moze poredit sa BiH, u BiH su razliciti narodi zivjeli u jednoj ulici, cak i u zgradi, sfrj je bila samo dodirivanje granica republika, ali ne i stanovnistva, mozda u nekoj malij mjeri. BiH je bila jedinstvena, i znali su da samo balvan revolucijom mogu postic svoje bolesne ciljeve, i sad bi da im to neko prizna??! K...C VAM!! PS..@PITON, da vi srbi bar imate \"pitone\".
Citat BiH u EU može samo kao labava federacija. Kratko i jasno.
Mi mozemo mastati ,ali cinjenice su nazalost da nemozemo dodikusu i ostalim srbusima nista.Cak nam se i u Sarajeu smiju u lice i zauzimaju ministarska i ambasadorska mjesta. Ako nemozemo kao SVICARSKA da postignemo zajednicki cilj ,onda je bolje razlaz nego da se preseravamo i glumimo zajednicki zivot.
hajmo sad pricati o etnickom ciscenju, velikoj srbiji i velikosrpskim planovima! a kakvi su to vasi miroljubivi velikomuslimanski planovi? ni manje ni vise nego zavladati citavim svijetom. toliko o jadnim i ugrozenim muslimanima. nazalost, to vam se nikad nece ostvariti. s muslimanima se ne moze ratovati, posto ste vi jedini koji su spremni zrtvovati i sebe i svoju porodicu za vise ciljeve, opasati se exsplozivom i junacki u smrt! sreca pa svijet ima dovoljno nuklearnog naoruzanja, pa ce, ako ikad dodje do toga ocistiti ovu zemlju od virusa zvanog ljudska rasa! ja bih radije bio mrtav, nego zivio pod muslimanskom vlascu! ne volim ja ni krscansku vlst, da se razumijemo, ateista sam, ali vi ste brate najagresivniji i stavljate religiju ispred drzave.
REPUBLIKA SRPSKA SVA CE DA SE SMRSKA ENTITET U RIJECNIKU SRBSKO-HRVATSKOG/BOSANSKOG JEZIKA NE POSTOJI KAO NI REPUBLIKA SRPSKA TA DVA POSJMA POSTOJE SAMO NA PAPIRU A DODIKU SVAKA CAST JER JE JEDINI COVJEK KOJEG JA POZNAJEM DA PRICA ZATVORENIH USTA.
Kad čovjek čita ove komentare sutra bi trebao početi rati toliko ga muslimani žele. Koji vam je ku.ac pa ste umislili da ratujete? Vama kao da nije bio dosta ovaj zadnji rat pa bi još jedan. Srbi ga ne žele, ali ako neko krene onda ćemo vidjeti stvari i neke ispraviti. Pa šta mislite zašto je m.zajednica Dejtonom napravila ovaku BiH, pa radi lakše kontrole muslimanskog faktora. E sada će oni dozvoliti državu u Evropi kakvu žele radikalni islamski elementi, e neće sigurno. Muslimani to nikako da shvate ratovali bi, neće im onda pomoći ni Atila ni njegovi Huni.
ovu budalu da normalan covjek poslusa izazvo bi ne treci a odmah cetvrti svjetski rat,docemo mi tebi do te tvoje blentare za jedno godinu -dvije pa ces onda da vidis koliki si laprdas dodiku.
@anakonda! Anakondice slocesta curice, dodji da ti uvalim mog pitona. Ps.samo zmija zna sta zmiji prija.Uffff
mile ronhil malo malo pa isprica neku od svojih nebuloza.BOSNA i HERCEGOVINA nemoze biti ni federalna a o nekakvoj nazovi labavoj federaciji je šuplja prica.To mora da je mile ronhil kontaktiro svog politickog mentora dragana dabica u hagu ili onog lika rajka vasica kojem još samo treba kožni mantil i ona crvena traka oko ruke.To je živa šega.BOSNA i HERCEGOVINA je drzava svih njenih gradjana i naroda,a oni shto je nevole to je njihov problem.
Opet bulazni !
pa ko je lud da dira tvoju porodicu i imetak, kad sve smrdi na loj. ne bih ja to dirno ni za kakve pare, a o vjeri da ne govorim.