Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prijedlog za himnu BiH ... Crkni ,crkni, kurvo stara, u les si se pretvorila, Tamnica si uvjek prije, neg\' drzava uvjek bila .
MOJA REPUBLJIKA SMRDSKA „MOJA“ REPUBLJIKA I NIJE MOJA, JER NE PRIZNAJE SVIJETLOST I NE ZNA ZA BOGA. ONA JE SMRT, ONA JE ĐAVO, JER NE PRIZNAJE LJUBAV, NE PRIZNAJE PRAVO. NEKOĆ SU OVDJE ŽIVJELI LJUDI, A JUTROS SE SAMA SOTONA BUDI. NA SVAKI NAČIN PRLJAVA, A SAMO ETNIČKI ČISTA, DOK GOD POSTOJI BIT ĆE SMRDLJIVA, LEGLO FAŠISTA I ČETNIKA- NACISTA. SVIMA „OSTALIMA“ ONA JE MRSKA, KRVNIČKA, GENOCIDNA, I NIJE ČAK NI SRPSKA, NEGO... F A Š I S T I Č K A!
koga boli kurac za Sarajevo koliko vidim nikoga cak ni bosnjake svi se bore za bolji, lepsi, kulturni dio BiH tj Republiku Srpsku a Federacija to smece od Bosne to nikoga pod milim Bogom ne zanima
Zna li iko ovdje išta o formiranju Gradskog vijeća grada Sarajeva, i ko će nam biti gradonačelnik, Osim Srpskih ne zaboravimo i na Bošnjaćke Fašiste radikalne islamiste, odnosno fundamentaliste, koji nemaju smisla za uređenje i upravu grada Sarajeva koji svakoga dana postaje sve veći smetljarnik, i ne pruža prostora da se Bosna centralizuje u pozitivnom smislu, ne mora to biti ustavno, a i to će jednom doći. Ja se samo nadam svjetlijoj budućnosti, a to možemo ućniti zalaganjem za normalnog gradonačelnika, sa dobrim idejama.
Kuzmanovicu, smece komunisticko-fasisticko (kao Hitler)! Prop\'o si ko kauch... Propo si ko zheton! :)
MOJA REPUBLJIKA SMRDSKA „MOJA“ REPUBLJIKA I NIJE MOJA, JER NE PRIZNAJE SVIJETLOST I NE ZNA ZA BOGA. ONA JE SMRT, ONA JE ĐAVO, JER NE PRIZNAJE LJUBAV, NE PRIZNAJE PRAVO. NEKOĆ SU OVDJE ŽIVJELI LJUDI, A JUTROS SE SAMA SOTONA BUDI. NA SVAKI NAČIN PRLJAVA, A SAMO ETNIČKI ČISTA, DOK GOD POSTOJI BIT ĆE SMRDLJIVA, LEGLO FAŠISTA I ČETNIKA- NACISTA. SVIMA „OSTALIMA“ ONA JE MRSKA, KRVNIČKA, GENOCIDNA, I NIJE ČAK NI SRPSKA, NEGO... F A Š I S T I Č K A!
Ooo, e pa jebo ti ja tak\'og \"predsjednika\" metuzalema, za kojeg vam je Dodik pseto rekao da glasate, a vi ko ovce (sto u stvari i jeste) - uuuraaa, glasat za pradjeda-fosila Kuzmu iz doba zhandarmerije :) E stvarno ste TELEgentni vi chetnici-jadnici, a valahi imate i \"peeedsjeeedniikaaa\"... ma ko uvehla ruzha s brabonjcima :)
predsednice pusti to reci slobodno Bosna ne postoji i kao takva nije ni moguca postoji samo Republika Srpska i ostali sta se snebivas, zna se da svi Srbi tako misle ko jebe Bosnjake i nisu nikakvi ljudi pa da ih zalimo
Doce cica na kolica, kucko fasisticka... Nece ovo Bosnjaci jos dugo trpiti!
CITAM OVE POSTOVE \'\'BRACE\'\' BALIJA, I ZELIM DA IM ISKAZEM PUNU PODRSKU. SAMO NASTAVITE TAKO !!!
DA,KUZMANOVICU,IMA NEKOLIKO SLOZENIH DRZAVA U CLANSTVU EVROPSKE UNIJE,ALI NI JEDNA NE DIJELI SVOJU SLOZENOST SA SRBIMA, STO JE GARANT NJIHOVOG OPSTANKA
Razumijemo četnikčuge FAŠISTE što se ljute. A kakvi su to \"NORMALNI\" Srbi???? Jesu li to oni Srbi koji tvrde da su četnici ratovali protiv Švaba?? Jeste li vi ti NORMALNI??? Ako su to NORMALNI Srbi, neka se gone u MILIJARDU PIČKI MATERINA, zajedno sa ovi metuzalemom na fotografiji!!!! Svi ostali Srbi, pravoslavci, katolici, Hrvati, muslimani i \"ostali\" i oni koji se smatraju građanima, dobrodošli su u Bosni i Hercegovini.
VIJECE EVROPE:\"RS PODRIVA TEMELJE DRZAVE BIH\"!!AMBASADOR S.A.D. GELDBRAJT:\"RATNO RUKOVODSTVO I VOJSKA BOSANSKIH SRBA SU FASISTI\"!! Bosnjace nikada namoj prestajati pricati o svom GENOCIDU koji ti napravise fasisticko-cetnicke horde iz reda srbskog naroda!!Nemoj samo da ti predsjed.prica o tvom stradanju budi AMBASADOR SVOG STRADANJA GDJE GOD ZIVIS NA OVOJ PLANETE,AKO NEZNAS ZASTO PITAJ JEVREJE KOJI TO PRICAJU 65 god.Bosnjace nemoj da pristajes na suzivot sa kokardasima,zlikovcima,ubicama nego sa SRBIMA demokratama koji su u veoma malom broju danas!!Oni hoce da ti u ime LAZNOG SUZIVOTA zaboravis GENOCID i da o njemu nepricas!!Bosnjace odgovoran si pred generacijama koje dolaze da pricas ISTINU i to ti je jedini lijek protiv zaborava !
Joj divi kockaste glave i cvika, nisam ni gledo sliku.Jes` to ti ratko Allaha ti ?
BiH je moguca samo bez cetnika.Nema dalje.Masovne grobnice cetnicke.Eto drzave prave do Drine.