Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok sam bio mali,učio me komšo, ćunu sam mu štipo,pa me zovu PIPO! ĆUNA4EVER!
\"\"\"\"Ukoliko bi se riješilo pitanje državne imovine, odnosno uspunilo pet plus dva uvjeta i cilja stvorili bi se uvjeti za zatvaranje OHR-a kao pretpostavke za apliciranje BiH u članstvo u EU uz određene, eventualno, ustavne promjene. To bi bila jedna savim nova dinamika za BiH“, rekao je Dodik\"\"\" Eh JADNA Europo kad ti ovakav krvavi lopov i fasista diktira STA ces i kak ces radit! PONIZAVA,davi,gazi,pljuje,blokira,UNISTAVA Bosnu i Hercegovinu al i VAS koji SEBE smatrate DEMOKRACIJOM i Pravdom za LJUDSKA PRAVA PRAVDU! Vi ovakvim STAVOVIMA samo potvrdjujete sa ste SAUCESNICI i daljeg UNISTAVANJA nese suberene drzave Bosne i Hercegovine! SRAM nek vas je VAS sve kOJI GAZITE nejglavniju cinjenicu a to je ISTINA! Mi je dobro znamo,OSJETLiLI smo vasu DOBRONAMJERNU politiku od 1992-e godien,MASOVNE GROBNICE i genocidi potvrdjuju vasu veliku DEMOKRATSKU licemjernu ZAVJERU protiv planiranog unistenja drzave Bosne i Hercegovine i genocida nad Bosnjacima muslimanima. BiH4EVER!
slazem se! malim koracima i mudro! treba samo nastaviti ono sto je Tihi davno poceo: -ukidanje predznaka \'srpski\' ispred naziva gradova u RS-u, -ukidanje himne \'Boze Pravde\', -ukidanje obiljezja \'zastave i grba\' RS-a, -ujedinjenje granicne sluzbe BiH, -ujedinjenje budžeta RS-a i FBiH-a -sljedeci korak je bio ujedinjenje Policije... ali su neki blokirali i zalagali se odmah za ukidanje RS-a. Eh pa ne moze tako... jeste i vi mudri... polako treba... jedno po jedno!
koraci su jako jako mali, ne vide se ;-)) oni prema iranu su nesto vidljiviji !