Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je zao sto nisu protesti eskalirali bez ikakve kontrole
@internet_heroj Stava sam da nisi u pravu. Da su mirni protesti eskalirali, cijeli ovaj plemeniti i dobronamjerni poduhvat, dobio bi jednu sasvim novu dimenziju i negativne konotacije.
slazem se ...mi smo toliko mirni u svojim zahtjevima da me je sramota ....
"Pokušavam da se ne desi da sazovemo sjednicu, a da ne bude kvalitetnog kvoruma", kazao je Bevanda", neodgovorni Vjekoslave Bevando (ili ti ga Bando), na koji god način sazovete sjednicu, ona će biti i nekvalitetna, nečasna, neodgovorna, ali da će biti kvalitetna, e to sigurno neće! Meni nije jasno u kojem svijetu vi živite i razmišljate!?
@kardelj71.............ovo stanje je OHR-dopustio cetalji su vidjeli da mogu da demonstriraju neposlusnost , jer su Nagradjeni davno jos u Daytonu ,ako pratis zadnih 5-6.godina Dodik je diktirao bezobrazluk jer su mu iz (MZ), OHR,.... €urope kako god zelite i sta sad ,kurvestara Incko se usutio nema ga nigdje suti i prizeljkuje pitaj boga sta to on sam zna....!!
@OBN Ti si upravu Incko nema damu da ovo sada privede kraju.Dodo okom a on skokom.Sada mu je to pokazao oko sporazuma sa prelaskom u Hrvatsku.Nema ici iz Bosne nego gdje ti Dodo i kada on dozvoli.To je problem Bosnjaka sto nemamo nigdje svoj granicni prelaz.Sjever nadgledaju Srbi jug Hrvati.Pa kada je SDA parcala sto nije uzela dio sa granicom prema Zapadu,nego jok daj ti nama Sarajevo pa ko u toru.
@kardelj71.......svaka cast fino kazes kad je parcao a mogo je i drugacije da odigra u Daytonu ,znamo zaustavili su rat NATO, i tamo u daytonu da im pljune u lice i da kaze ,stani pola Bosne je protjerano mog naroda koji je se zadrzao pretezno u Austriji -Njemackoj .....1992-95.g, ja moram da pitam taj narod dali se oni slazu da ja u njihovo ime potpisujem cetnicku tvorevinu to nisu smjeli uciniti na svoju ruku ta (SDA) .....!
Nisu mogli eskalirati jer su bila prisutna djeca.Uprevo toga je njih strah vec unaprijed, jer boje se onog sto ce se desiti kada ne bude djece.
Bevanda= Nosferatu iz fima 1922.
Ovo je izopacena drzava,imam osjecaj da odredzeni mediji i posebno novinari ova mirna okupljanja uporno nazivaju stranackim izmanipulisanim skupovima.Velike su tenzije podignute samo da bi se sto prije sto vise gradzana zbunilo.Jer odkuda za ime Boga ovim ljudima pravo da se okupljaju i da oni kao demonstriraju.Srbi jedva docekali da se osjecaju ugrozeno Hrvati 'kad su vec oni hajd'mo i mi a Bosnje opet mole da se svi vrate. Ako pazljivo pratite medije vidjet cete da se najmanje govori o problemu JMBG vec o njihovoj ugrozenosti. Ma gledaju li oni TV pa da vide sta su prave demonstracije.Brazil,Turska Italija Grcka!!!Nezadovoljan narod rusi sve pred sobom!!!Njih je toliko strah i svjesni su koliko je narodu njihovo ponasanje dozlogrdilo da ulazu nadljudske napore da po medijima sebe predstave kao strasne zrtve nasilja.Kada narod krene nece oni bjezati u svoje torove nego ce bjezati iz drzave Bosne i Hercegovine.
BARIŠA ČOLAK MINISTAR PRAVDE, PITALI STE ŠTA SELJACI U MINISTARSTVU RADE ??
ma jok ti,a ni kutleša,ma nisi rekao ni da si živu glavu izvukao,ma ša izvukao,izvuko,da su te htjeli ubiti eto jadan nebio poslali multikonfesionalni komunisti muslimani tkz.bošnje baby silse da te maknu ,*** te otac krmeljava,baš si me razočarao a malo sam u te vjerovao,pušiona si ti žešća,dio pljačkaša si,FUJ
On nije bježao, samo su njegove gorile razbacale građane koji su bili na izlazu iz parlamenta, dok je išao do svog terenca od 200.000,00 KM
Ko o čemu? Bevanda o (svom) bježanju!
U Sarajevu nijedan politicar vise nije siguran, ni zeleni, crveni, plavi ili crni. Prema tome trebali bi se svi radi svoje sigurnosti povuci sa svojih radnih mjesta, ovo radnih sa velikim navodnicima
Ocam ovaj bevanda (sa vise kisele-onako bljutav) pravi vampir, i izgledom i ponasanjem,.popi nam krv, mogo bi dobit malo po pičci haveru
Nije bitno ko je bjezao na kraju ce te svi ovako bjezati, kad vas bude narod ganjao
budo ..cko jedna. ima cura rijecnik
nije govno vec se pas p*sro ...
Pederčino zbog tvog dolaska u Sarajevo kao i zbog dolaska tvojih iz UHDZ i UHDZ 1990, kao i onih iz R Smrdske SIPA će pohapsiti sve bebe rodjene od februara-veljače 2013. Jer su to potencijalni teroristi i atentatori.
Kaze, "To vam je istina", hahaha. :D To kao ono "Pokusali su me ubiti, ali eto, nisu uspjeli". :D SMRAADEE!