Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmet mu duši.
The true ''Dobri Bošnjo''
@umaram_mozak Trebas biti bas ebene srece pa postati beskucnik u Americi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koliko su ga svi voljeli da su ga pustili da krepe na klupi.
Ebi ga sudo, pogide ludo!
Americki san ....
Desava se.
Ako je ovo Middlebury town u Vermont state onda mi nije nikakvo cudo,u ovo vrijeme tamo su temperature -30 ,umres napolju za pola sata,inace tuzno je sto se nije snasao u USA tamo se svako snadje ako hoces da radis,ali ako hoces da budes alkoholicar a znam da je on bio onda nikoga nije briga za tebe
Kakva tuga
Neka ti je mirna dusa
Rijetko koji Bosanac je postao beskućnik tamo. Većinom uspiju u životu, koliko toliko.
Ovaj pokojni baljo,Ramiz Salkic i Munira tipicni predstavnici svoje vrste..
Bem ti život
Rahmet mu duši, ali nakon par minuta googlanja dođe se do info da je cijena kirije za jednosobni stan u Middlebury oko $800, a minimalna plata za dishwashera je $19000 do $24000 godišnje, hajmo uzeti da je imao $22000, znači ostane mu oko $14000 godišnje za hranu i režije što je izvodivo ako čovjek živi skromno.
@nefuratios sta je dishwasher?
@haos1 rachpe dasu
Svi su ga voljeli i pomagali mu...sta li se desi onima koje ne vole i koje ne pomazu...prokleta je Amerika i zlato sto sja...
Dobro nije umro od ciscenja guzica, evo ovako zive bosnje po svetu ovo je samo jedan od njih 100 za koga se zna da je umro od smrzavanja, u toj zemlji "snova"
pocivaj u miru bozijem dobri covjece....
Mogo si ovdje biti beskucnik jarane a ne bi se smrzo yebaji ga..