Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to bi bila prava drzava Republika BiH
Ne znam ko im radi PR, ali ako ih nije uspio uhvatiti da se smješkaju, ne treba ih ni stavljati na internet..ko da im je neko pobio po famelije
Bravo, ko ti je to savjetovao ima slifa.
Ejupe Ejupe daj mi Ganića
Slavljenička atmosfera, ne skidaju osmijeh sa lica 👍👍
Republika BiH nego šta je! bila, ostat će i postat će amin. A ovim legendama sa lijeve strane želim puno mudrosti zdravlja i jos lijepih godina.
Vidi faca kao da im je saopštio da penzija kasni.
Republika Bosna i Hercegovina.
A Haris Silajdzic?
Lajk za heroje odbrane naše domovine 👍
Došli, a nije im nidočega…. Pa barem im po busen kadaifa iznesite…
Pola dana u godini koriste da nešto proslavljaju . Debili , znate li da je država koju ste vi napravili najgora u Evropi po svim parametrima . Da imate 1 % japanskog morala svi bi izvršili samoubitstvo . Narod je gladan , mladi bez ikakve perspektive , a vi se samodopadno slikate , jedan drugom daju nekakva odlikovanja , gume Europejce , a nijedan ne zna neki strani jezik . Fuj , svi mi se gadite .
Fala Becirovicu u ime chettalja za katastarski izvadak, rodni list vlasnika objekta i tako dalje za zamjenu licne karte.... vise je drzave bilo sa ovim metuzalemima nego sa najnovijom retardiranom eminencijom
Ma ima bolan Bosne i bit ce je!!!
Na izrazima lica se vidi optimizam.
To vrhovni komandante
A gdje je Tatjana Ljujić Mijatović? Malo poštovanja prema jednoj dami.
Lijep je to gest, ali znamo da su svu vlast u takvome predsjedništvu prigrabili osobe inicijala AI i EG. Ostalim članovima je Armija RBiH otkazala poslušnost (tada gosp. Sefer Halilović više nije bio na njenom čelu) i tako pokazala koliko joj je u tom trenutku bilo stalo do Ustava Republike Bosne i Hercegovine.