Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok svaki ministar ne kaze koga je sunetio,ne prestajemo sa protestima
Svaka Čast Bečareviću! Mandiić neka priča šta hoće!
Ne vjerujemo ti da si ođerešen!!! Tvoj potez...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jbt, koja dijagnoza. Pa zar je to važan podatak ko je ministra osunetio, svašta.
To je najvaznije danas, ako nisi osunecen ne mozes biti ministar. Vidis ni onaj Gacanin (Zvizdic) sto stignu iz Minkena nije bio osunecen pa kad ga SDA postavi za ministar moro se osunetiti. IZ prvo pregleda ko jes a ko nije Osunecen i onda izda certifikat da moze biti makar mali ministar.
Ako hoces da uvedes sankcije kantona na ruski gas,zbog ubijanja djece uUraini,onda nemoj samo zavrtati spomeniku na Vracama,zavrni kompletnom Kantonu.Ako ovu njegovu izjavu procitaju rusi,pa zimus zavrnu?
Svaka čast ovom Bećiroviću, ovaj Mandić ko lik iz crtanog filma, jos i poglup.
Trojka hoce da se kutarise 2 Ministra SBiHa jer im koce interesne projekte koji ce im donijeti milione u privatne dzepove. Za postene i sposobne nema mjesta u ovoj Vladi koju vodi momcic UK a on je lutka u rukama Forte...
Nekojnda padas u ocima sa primitivnim komentarima i jos ne vezanim za temu…. Dostojanstvo prvo pa tek onda argumenti
Tesko je shvatiti da jedna lazljiva i izdajnicka stranka poput NS, koja se slomi dajuci sve poluge vlasti antibosanskoj kolaiciji Dodik-Covic u okviru veleizdajnicke bande od Trojke spominje Valtera i vjecnu vatru. Od kad to pro-fasisticko-kvislinska koalicija nesto brine o antifasistima,
O sunetluku se Zahiragic jos nije izjasnio, bas me zanima ciji je dedo njega , ne smijem naglas da razmisljam hihihihi
Bečarević smeta trojki od kad je tražio smanjenje računa toplana i gasa za 30% i insistira na tome ovi ne daju,plus je izjavio da građani već plaćaju skuplju vodu 10 godina a trojka hoće da poskupi za 50%,sve ono što su rekli da neće dozvoliti trojka je dozvolila rade isto kao i SDA,uhljebljavaju svoje,dižu sebi plate,a narodu tovare veće režije i opterećenja.
ne lupetaj.
Mandić je najgori načelnik grad mu liči na halu,fontana na željezničkoj stanici leglo zaraze nikad vodu nisu pustili,sve prljavo,smrdljivo...
Izrazito antipatican lik, izrazito.
Ispuha samozvani ekspert bećarević ko probušena lopta,od eksperta ne osta ništa do dužine.
Mislim da su oni koji su ovog covjeka predlozili za ministra ipak trebali znati da on ima i dijagnozu i sifru i terapiju.Nije bilo ljudski.Sva je sreca da ce ubrzo biti smjenjen i sebe ce postedjeti ovih svakodnevnih svadja,prepiski,saopstenja,demantija itd.Meni on na ukoljicu.
Najgori poslijeratni nacelnik u sve 4 sarajevske opstine,Srdjan Mandic.Bez konkurencije
Ministre glavu gore.Zivim u centru od rodzenja i nikada nije bilo prljavije dok nije dosao za nacelnika alkoholicar Mandic.Najgori nacelnik u ustoriji centra.
1. ako zivis u centru od roĐenja onda to barem potkrijepi korektnim pravopisom; 2. Mandić nije nadležan za rad KANTONALNOG javnog komunalnog preduzeća RAD.
Kakav primitivac i kriminalac!
trni sve te vecne vatra, gdje to jos ima u svetu , hajd nek mi neko navede bar jedan primjer, davno je boljsevizam prno u sisu a u kasabi jos tinjaju nake vatrice. ma carevi smo!