Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropa dala milione oni sad skupljaju eeeejjj
@SEMSO_BONAPARTA europa je dala milione Sarajevu, trebaju da to potroše na puno važnije stvari tipa printanje pamfleta kako preć granicu BiH i otić u Hrvatsku, tako da im ostane, treba se zaradit na migrantima.
@StarM0N Sarajevo od tih miliona mijenja trotoare.Jbe se njima za Bihac i sto se biscanke udaju za pakistance,alzirce i sl.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nerazumijem ove iz alzira i maroka nikako. Tamo nije rat a pate se godinama nebili dosli do njemacke.I onda dodju u njemacku i nece da rade zive od socijale🤣
@Murad19909888 Kako ne razumijes a objasnio si sve u svome komentaru sam.
Pomozite vi Bihacu tako da smaknete ove migrante
Vidi likova čega su se dosjetili.....
I kasnije ce biti: “Mi pomogli Krajisnicima”. Faljenja i raspravljanja..
Zasto jednostavno ne deportuju ove, manji trosak nego ovo sad
Sve daju samo da ih zadrže na Vučjaku a ne da idu u Petrovac hehehehe
Opet izdajete Bihac po ko zna koji put! Sad cete kao pare skupljati samo da ostanu u Bihacu, a mi biscani da i dalje zivimo kao da je ratno stanje, ne mozes do prodavnice otici da nisi ugrozen. Jucer su se izboli kod Bire, sto to ne pisete
Ma evo vam sve, samo ih nemojte vamo nama slati.
Bakir i njegovi kompanjoni drmuli lovu i ko vele ,,ma trazite sadaku,navikli smo".Eeee ne ide to tako.Na Poljine sa migrantima.Pa kada mu se neki alzirci budu motali oko Sebije i kuce tek ce tada da razumije...Tudja ruka ne cese svrab!!!
DA SE DOGOVORIMO ... Posto je Bakir uzeo lovu za ove migrante od odredjenih zemalja.Te odredjene zemlje mozemo izraditi na nacin da platite VI sada Republici Srpskoj da zaustavimo priliv migranata.MI to mozemo uraditi ali to kosta...Vidite ni ovaj problem se ne moze rijesiti bez nas srba.Eto vam rijesenja...
Koliko platite da vam dam ideju kako da rijesite migrante???Hajde posto ja vas bosnje smatram svojom bivsom bracom (moji ste i da ste najgori a jeste) evo gratis...Uputite molbu hidroelektaranama na Drini (Zvornik,Bajina Basta,Visegrad) da vodu ne akumuliraju narednu godinu.Migranti je nece moci preci...Eto!Kod Foce pojacajte nazor granice i problem rijesen !!!
"Ovo da mi zapamtiš!"
Nasi pomazu vilajetu
Posto je Sebija Izetbegovic veliki humanista i ljekar pitam se dali je posjetila ovo podrucje ??
@Zam To je van njene ingerencije.
Migrantima protiv SDA talibana 👍