Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znaš ti koji je cilj one tvoje hanume a kamoli koji je šmitov
Cilj je jasno istaknut u Ustavu BiH
On treba ukinuti konstutivnost. Sve drugo nas samo gura prema Rusiji i Kini...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Riđobradi svejedno nećeš dobit glas
Opasan lik za bosnjacku buducnost u BiH.
Prodo narod a da ne proda ustav.
Zanači javno je. VP donosi zakone i svi se slažu. A kako izgleda i ne moraju se slagati
Taj nece dobiti u Krajini podrsku 100posto.Krajina je i u ratu odbranila Bih a i u miru cemo je odbraniti ,krenuti ka boljem.Imamo najvise zlatni ljiljana i viteski brigada.A ti gledaj svoje Sarajevo.
Ustav. Bas to treba dirati. Izbrisati sve i napraviti novi. Sve ostalo je sminkeraj koji ne donosi nista revolucionarno.
30g....stvarno je vrijeme da ides u penziju. BiH nikad manje i nikad siromasnija u odnosu na Evropu....Samo jases na islamizmu i Bosnjackom nacionalizmu...
Ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se razbijaju! Samo vi nas prepustajte nacistickom zapadu dok nam ne ostane zadnje drvo i izvor u nasem vlasnistvu, tad fino ugasite svijetlo i kud koji mili moji!! Podrska Rusiji, podrska braci Slavenima jer su nam svi ostali neprijatelji uvijek bili!
Do 1. augusta visoki predstavnik Christian Schmidt nametnuće mjere za ponovno funkcioniranje Federacije BiH potvrđeno je za N1 iz više diplomatskih izvora. -Jedino kantoni gdje jedan konstitutivni narod čini preko 3% ukupne populacije tog konstitutivnog naroda u cijeloj Federaciji BiH će birati delegate tog konstitutivnog naroda u Dom naroda FBiH. Međutim, u Izbornom zakonu će biti uključen zaštitni mehanizam kako bi se osiguralo da svi kantoni budu zastupljeni u Domu naroda.
Ne bi trebao, kao i mnoge druge stvari. Ali će dirati :)
Reci Smitu da donese odliku da onaj magarac iz Zenice mora promjeniti ime .Cuj zove se Bakir,pa nemozete bit dvojica nikako
Aman ljudi necu da zivim u drzavi gdje zakone donosi covjek koga niko od drzavljana nije birao. Nebitno je kakve ce zakone i za interes kojeg naroda da donese!!!
Bakire ima li ste 30 godina da se dogovorite i niste. Neka Njemac radi sta mu volja jer vi ste Bogatstvo stekli ne radeci nista i ti i tvoja dva brata Daltona Covic i Dodik.
Hoces nas opet izdat bake?
Halo bake dje moja pi*ka sebija, pozdravi je!
A tvoj je interes da ti da alibi za novu izdaju,kao sto si nas izdao za tuzbu pa sve svalio na savjetnike a sad ces na OHR