Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A miletu kinder jaje
A Čovica ko je. e, e ne moze to tako gospodo Nijemci, nama eurpojecima znači taki 😉😂 Zna Njemacka da su Bosanci NATO BEDEM ODBRANE JUZNIH PRILAZA EVROPSKE UNIJE, ako Rus prodre preko Mađarske i Srbije. Zato je Vucicu od izuzwtne vaznosti da pridobije Bosnjake sebi, zna Ibro ata znaci NATO oruzje u rukama Bosnjaka, dobro on to zna 💪🇧🇦☝️
Pardon 'zna Vucic' sta znaci NATO ORUZJE U RUKAMA BOSNJAKA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije ti fazon... Trebala si i nešto i Miletu napisat'. Naprimjer da se goni u p.m.
Poredi budala Njenačku u koju najviše njegovi Srbi trče sa nacističkom državom,a Kantić pun Srba ode tamo.
Neka posjeti rodno selo..i neka se ne vraća...
Zelenski je rekao:”Pozivam gospodju Merkel i gospodina Sarkozyja da posjete Buchu i da vide do cega je dovelo 14 godina ustupaka Rusiji.”Danas je jasno da je Merkel pogresno vodila snishodljivu politiku prema Rusiji,iako je potekla iz Istocne Njemacke i dobro je poznavala taj represivni sistem.
Danke Frau Baerbock !!!
I Amerika bome kad je vidio Biden kolko lijepe šume za posjec
Pusti šuplju, daj smijenite ove političare!
Hocemo 10 milijardi eura godisnje za razvojne projekte, kao dokaz da Anna ne blefira, :).
Njemačka ima pregršt svojih novonastalih problema i manjak radne snage, što implicira da danas imaju još manje brige za naš prosperitet. Njima odgovara da smo u blatu koje će nas tjerati ka Berlinu.
Bravo za gospođu Berbock.....
Možemo li sad lakše dobiti vizu da idemo raditi u Njemačkoj, pusto te bilateralne odnose. :)
Bih je toliko visoko da visi kao visibaba
A Rudiju ni mukajet...
Sad sve što je Merkel zabrljala mora da se ispravi: Vučić, Milanović, Orban, Janša i ostala gamad niz vodu. Ne na aparate, nego samo povući vodu.
Zar nije pisala i Dodiku? Zar će samo FBiH postati kandidat za ulazak u EU? Jel to izvedivo?
Baercbok,svaka cast,na vrijeme dodje,ona stara hinja Merkel,Putinov igrac,vidjelo se u zadnje vrjeme da je podrzavala Vucka,a nas stopirala,ovu treba gotivit,iduce godine pocasni gradjanin kantona Sarajevo, i cijele BiH s tim sto bi za ovo drugo morali provest referendum u genoci.noj,neznam jesu li oni za, hehe.
Olaksajte vize za Njemacku
Sad će vam Mile bojkotirati prenose Bundeslige u RSu