Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hu iz ju???
Naravno da državne institucije trebaju koretno obavljati svoj posao u skladu sa Zakonom, međutim, političke konotacije ne smiju se zanemariti u cijeloj stvari.
Ja mislim da je sad pravo vrijeme da SDA pokrene pitanje zastite vitalnog nacionalnog interesa, a turcine?
majmuni vlaski. yebo li vas sda. samo vas ona boli. zato i jeste jedina prava bez koje bi i bosna i bosnjaci nestali za 20 godina
doci ce i tvoj red, ne za zlocine nego za kriminal i korupciju...tada ce ti biti jos cudnije nego zbog ovog mehmedovica...tako je to moj sarajlicu, dosta si se ti namlatio para od ove bijede, a i tvoji stranacki istomisljenici....bakiri , tihici i ostali lopovi.
Stavrno SIPA nije normalna hapsi postene ljude xD
Molim dragog Boga u ove mubarek dane da kazni SDA i njihov derivat SBiH najtežim kaznama zbog dijeljenja ove države u Dejtonu. Dok oni nisu potpisali Republiku Srpsku i dali joj međunarodni subjektivitet to je bio samo privremeno okupirani dio BiH koji nije značio ništa. Danas, a ni za 50 godina neće se moći kvalitetno ispraviti greške koje su tamo napravili kadrovi ovog nepismenog političkog pokreta.
kretenu maloumni
Je3ala ti sebi mater balavu.
Izaći će abd. Mehmedović jači iz ovoga i preuzeti kormilo sda od prodatih duša tihića i bakira!
Zašto bi zločin Gorana Zubca bio "navodan", a Šemsudinov očigledan?
Evo lopov i demagog Asim se prvi oglasio sa očekivanom seljačkom pričom.
Ovakva izjava će ući 'u Anal(n)e' otvore, ovo je velika izjava jednog mudrog i promišljenog znalca, nadasve informiranoga i upućenoga u ovo što slijedi na putu BiH ka Evropskom putu.. Čitaj: Puni zatvori dupke, sve se prelijeva...
Mislim da bi trebali pokrenuti neku inicijativu da se napravi zatvor samo za ove polotičare, sa posebnim odjelom za Bakirove ahbabe, kako je krenulo nećemo ih imati gdje zatvarati.
Ćevap, Smrdis!
meni je sumnjivo to sto neki ljudi koji prije rata nisu imali sta da jedu sada po gradu imaju vile
Da im je neko prije 20 godina dok su okopavali krompir i stavljali pritke za buraniju rekao da će sjediti u parlamentu i biti nekakvi ministri ne bi im vjerovali.
Sto ti ne sjedes u parlament ako si toliko sposoban?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Izjavu cu kopirati da imam u arhivi, jer ovo sto je napisano je presmijesno, svi su protiv njih a oni jadni samo rade u interesu gradjana- koja ironija
Nisu svi.
Alef, Ne oravi se pametan! Ti i kopiranje,haha!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uskoro ćeš i ti Asime, polako...
Kako volim sto se Juga raspala.
i ja sto se sda raspada.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pametni Tihićev Sarajlić .. pa kad je Budimir uhapšen skako je na sve strane pričajući kako je nevin..podigao medije .. a za stranačkog kolegu, kao biva, vjeruje organima i neka rade posao .. Mehmedoviću je odaslano upozorenje sa ovim ili se desilo da prethodno nije dobro svatio pa ga stiglo . Za ZABORAVNE prije 10 mjeseci se upravo Mehmedović protivio i bunio što se neće održati redovni Kongres SDA .. Da šuti dobio je mjesto podpresjednika kao i Bakir ..Očigledno nije dobro svatio što mu BOG SDA Tihić poručio "tišu mišu " .. Svaka čast Tihiću stavio je SDA pod punu komandu
KO O ČEMU KURVA O POŠTENJU!
Super cevap manje luka smrdi iz usta.
Vratili vam se talovi sa dodom i čovićem. Sad kad ste vi na redu, plačete. Prodali ste nas za sto maraka klošari...
I meni je sumljivo sto nisu prvo krenuli sa hapsenjem od vrha prema pijunima...