Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj Mektic je smijesan lik, na TV-u prica kako je NATO dobar za BiH te da bi i srbija trebala ici istim putem a u klupi ga obara sa dnevnog reda. Frajer maze oci narodu i to zesce, svi su oni isti.
Srpska politika u Republici Srpskoj će biti uvijek ista. Promjene se mogu izboriti samo ako Srbija to ima u planu. Pa šta vi mislite ko je potpisao dejton?
Iako je za ovu BH racunajuci i srpski narod pogubno da ova zemlje ne ide prema NATO to je svakome jasno ali iako je najveca vecina gradzana za, ali sa ove pozicije ne moze se nista uciniti i ne vrijedi halabuka nego ovaj problem jediniko ko moze i ako hoce rjesavat to su upravo EU i NATO, drugi niko
Da nije sto jest ko zna sta bi odlucio, ne samo Sarovic nego i mnogi drugi jer i on sam nije imao ovakav stav o ANP-u kad je Radmanovic potpisivao MAP a sto znaci da se diriguje iz Beograda sto je posljeica indoktrinacije i sistema vlasti nacionalista i nacionalisticki politika tako da ni Sarovicu nebi vrijedilo uz vodu plivati, sto znaci, u vodu, u vodu, u vatru, u vatru
Srbi prkosili Turcima, Austriji, Njemackoj, NATO-u i vi hocete sa njima da se borite i jurite...Vi, šaka jada i kukavica? Stvarno ste nenormalni...Ali shvatam ja to, uvijek vi dobijete moral sa gazdom iza leđa ali kada dobijete po njonji onda kmečite....
Srbi služili Turcima 500 godina, Austrijancima ubili princa i trudnu ženu pa pobjegli na grčko more, Nijemcima lizali dupe sve dok hićo ne propade pa se 45 presvukoše, prkosili NATO na nagovor Rusije pa dobili samo dio onog šta su zaslužili e ovako stoje stvari!
Klasika BH politike 25 godina u reziji nacionalista-fasista gdje se igra na kartu i stalnu uhodanu metodu vi nesto objavite, mi cemo se protiviti, pa cemo mi nesto objaviti vi se protivite, blokiramo zajednickim snagama, drzava stoji, nista se ne mijenja sto je kako se i pokazalo najbolji nacin da nastave sa pljackama, siromasenjem, rasprodajom drzavne imovine, zakona nema, sve je savrseno za njih i mogu samo da se uzmu za ruke i zaigraju kolo.
Ovaj je gori od Dodika, zapamtite to
"probosanske" čuj, monopolizirali bi dobre interese Bosne. Dokle god ne shvatite da u državi postoje 3 naroda i 3 stajališta koja se moraju preklapat, a isto tako državu čini i Hercegovina kao regija, nećete nikad napravit nikakav značajan iskorak. Zatvorite se u svoj Sarajevski mjehurić i ponavljate sebi ono što želite da bude istina. Neće da može!
Dok ti "srbi i hrvati" Po vama Blokiraju NATO put,te kvazi "pro bosanske" stranke Blokiraju BiH put....I dosadni ste s tom "americkom administracijom"...Ne zivimo u americi
nece sarovic u ovoj poziciji nikad popustiti, zato sto bi poslije slanja ANP-a Dodik usao u vlast na niviu BiH i Sarovic bi mu bio glavni krivac.
Kad mi kazu Sarovic najbolji ministar, vodite ga kuci. Za sva iole vaznija drzavna pitanja ovaj nema ni za milimetar razlicit stav od Dodika.
On samo iskazuje demokratsku volju vecine Srba koji realno nikada nece prihvatiti ulazak u NATO, a sve dok SDA i Bosnjaci ne shvate to a ne da guraju svoje interese direktno pod nos Srbima Dodik ce uvek imati vlast i nastaviti da sisa.
@macak_u_cizmi cinjenica... vuk dlaku mijenja - cud nikada...
sta ces, nama netrebaju nikakvi putevi i donacije iz EU. Susjedi se ubise uzimajuci svaki nepovratin kredit od EU-a. Most ce im izradit EU sa 85 % posto oni samo 15 %. Poljska, Rumunija sve razvijenije kako su usle u zaednicu ali je uslovi bio ulazak u nato. Nama netreba nikakva pomoc mi se mozemo sami ovako gusit u siromastvu, bar ovo malo sto je ostalo.
MA SAMO KOLEKTIVNO ICI IZ BOSNE, PA CE NEK POLITICARI SAMI SEBI PLATU ZARADJUJU ;)
@bezzenick a sta mislis da te vani docekuju sa cvijecem?
Volim ovaj tim. Ljudi, izvinjavam se na napretku, upravo sam razgovarao o tim momcima, želim da upoznam vaše, pišite mi ovdje - www.bosna.lco.jp
Kad bi SDA počela priču protiv ANP , usvojio bi se 👅.
tri naroda = tri države. i puno jača yuga se raspala, pa život teče dalje. samo je pitanje dana kad će bih istim putem. što se prije raziđemo, tim bolje za sva tri naroda.
@mdby I ja bi vala da vas ne gledam vise , da vam daleko kuca bude, ali tesko izvodljivo.Jedino da se istrijebimo kao sto ste vise puta pokusavali, ali i to je skoro nemoguce.