Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što nije zagovarao zaobilaženje Čovića i njegovog HDZ-a?
Nije Covic ucjenjivao i podmicivao delegate za DN i prevario vlastiti narod.
Zato što je za HDZ glasalo preko 90% bosanskohercegovačkih Hrvata. Zaobilaziti Čovića bi značilo formiranje ekskluzivne bošnjačke vlade.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
OHR = HDZ = Murphy
NIP=NS=prostitutke
Stotinama godina ovaj je narod zivio u Evropi i bastinio evropske vrijednosti. A onda nam se rodila SDA...
Zaobilaženje SDA je posljedica politike koju je SDA vodila posljednjih godina, a posebno vanjske politike, koja je preferirala odnose sa Turskom, Kinom i Iranom u odnosu na SAD i EU. Bilo bi bolje da je Bajden bio stari svat umjesto kuma Erdoana...
Pa sta drugo treba ocekivati !!!! Zaobici ga i zabraniti mu bavljenje politikom !!! Ti ljudi na celu sa SDA pocinju biti neprijatelji BiH ! SRAMOTA !!! E moj Alija , u sta se pretvori tvoj san !!!!
vi glupsoni se obraćaju Šmitu, protestuju pred Šmitovim ofisom, a glavni din dušmanin je Marfi. Ja to piskaram odavno. Marfi je čim je SDA zadobila 13 delegata u Domu naroda izjavio da nema šanse da SDA ostane još jednom u tehničkom mandatu. A ono što misli marfi, odmah misli i Britanac, a što njih dva misle, isto misli i PIC - a Šmita koji je po defaultu našpanovan na kršćanske vrijednosti nije teško natjerati u antimuslimanski potez. I zato je HDZ uvijek gornji.
vi glupsoni se obraćaju Šmitu, protestuju pred Šmitovim ofisom, a glavni din dušmanin je Marfi. Ja to piskaram odavno. Marfi je čim je SDA zadobila 13 delegata u Domu naroda izjavio da nema šanse da SDA ostane još jednom u tehničkom mandatu. A ono što misli marfi, odmah misli i Britanac, a što njih dva misle, isto misli i PIC - a Šmita koji je po defaultu našpanovan na kršćanske vrijednosti nije teško natjerati u antimuslimanski potez. I zato je HDZ uvijek gornji.
Kako bizarna stvarnost. Zar su svi zaboravili kad je Palmer bio zadnji put u BiH na pregovorima sa Bakirom, pa ih prekinuo i pozvao druge bošnjačke stranke na razgovor. Bakir nije znao da je to bila njegova zadnja šansa. A i za njegovu stranku. Sad nema više viza ni za porodicu
Bosnjaci, zbijmo redove da porazimo kolonase. Da se ohlade polako.
Svi glupsoni se obraćaju Šmitu, protestuju pred Šmitovim ofisom, a glavni din dušmanin je Marfi. Ja to piskaram odavno. Marfi je čim je SDA zadobila 13 delegata u Domu naroda izjavio da nema šanse da SDA ostane još jednom u tehničkom mandatu. A ono što misli marfi, odmah misli i Britanac, a što njih dva misle, isto misli i PIC - a Šmita koji je po defaultu našpanovan na kršćanske vrijednosti nije teško natjerati u antimuslimanski potez. I zato je HDZ uvijek gornji.
Upravo je to igra, dogovoreni "sukob".Dodik ga verbalno pljuje (što obraz ovoga savršeno podnosi) i time stvara iluziju da je Murphy "za Bosnu" a time zamajava građanje BiH da prepoznaju pravog neprijatelja i destriktivni element koji ovaj plasira dok nam Dodik svojim lavežom odvlaći pažnju.Sve aktivnosti su koordinirane dok nebude kasno.Onda će Murphy nestati a USA će izraziti zabrinutost.
cilj Amerike je razbiti EU.Napravit nered i zaratiti .za njih nije dobra velika i složna EU.oni vole vidit samo male državice.zato je i Jugoslavija rasparčana . BiH budite oprezni i čuvajte bih.
Dobro za Konakovica sam znao da nema kicme, Forto je takav kakav je mazlum vec x godina al Nermin mi je bio nada. Nada u smislu da ako vec hoce na vlast da se dogovraju oni i da nadju politicki dogovor, ali brat najvise doziva i priziva strance, pa kako mislis voditi narod Nermine il ce ti Marfi i Šmit raditi poso za tebe.
odlicno, nek zaobidje ok ovaj put nije bitna volja Bosnjackog naroda nek je pogazi al nek stave u ustav da je to legitimno i da se u buduce moze tako i svi podrzavamo to sl ako nebude trajno nametnuto onda bgm dobro biti nece
tko je Lendo?BiH ne bi ni postojala da se nisu Ameri aktivirali
Da li je razgovor Čòvić Szijjarto osnova za formiranje Federalne vlade. Jer zaboga Evropa je Kriščanska.
OVO NEMA NI U AFRICI DA STRANCI PRAVE VLADE
Sve Drzave svijeta salju samo otpad u ambasade u nerazvijene Drzave kao sto je BIH i onda oni posto su nevazni u svojim Drzavama i diplomatijama ovde nama prosipaju svoju isftustriranost.Oni nama da zele dobro nebi dozvolili 13 vlada na 2.5 miliona stanovnika gdje nam je 30% stanovnika u nekim vladama skupstinama javni ustanovama preduzecima na nekim funkcijama gdje ne doprinose nista samo nas kradu