Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POSTENI LJUDI, SVAKA IM CAST!!! Hajde neka ovako urade Spiric i ostali punjaci dzepova
Šta je ovdje pošteno? Ovaj Fazlić je više od 20 godina na bužetu a da pri tome niko od nas "običnih ljudi" nije imao koristi od njega. Za navlačenje u privatne džepove pojedinaca sigurno ima zasluga. A i ovaj drugi je isti lik. I šta je tu pošteno?
@HKG pa to je ko kad ti neko ukrade pare iz dzepa, ali ti ostavi 10 maraka da mozes taksi platiti...
Pokazali su da su dostojanstveni...Da je Denis pobijedio, a malo je falilo, SDA bi bila sikterisana iz svih nivoa vlasti!!! Denis, Željko i Dodik bi se mogli dogovoriti oko svega jer su sve trojica socijaldemokrate!!! Šteta!!!!!
majmuni SDA-ovski niste svjesni kakvog ste predsjednika mogli imati. Ali vi ste zatucana stoka pa to nikad nećete shvatiti...
POSTENI LJUDI, SVAKA IM CAST!!! Hajde neka ovako urade Spiric i ostali punjaci dzepova
Kako je Nerko rjesio ovog Becorovoca. Prvo ga rajcao da se kandiduje, a znao da nema sanse ako se Komsic kandiduje. Sad se rjesio konkurencije i za sefa SDP-a.
@Coin Tek sad se nije rijesio konkurencije za sefa SDP. Da je Denis prosao nikad se ne bi kandidovao za predsjednika stranke. Uostalom nije da nije imao sanse. Glasovi su pokazali sve ko hoce da vidi.
hahaha denis rumenige politicki mrtvac. nema ga nigdje zivog, garant ganja neko ambasadorsko mjesto, a botovi sa klixa ce da ga dudlaju. dzaba onolike hvalospjeve pisase za ovog laznog ljevicara i profesionalnog budzetlije. sto je piso otvorena pisma, piso je hehehe
Cuj objasnjenja, mozda su nasli druge, citaj bolje, poslove...
Rumenko moreplovac iz Sutorine 😁
Porodične tragedije: kako preživjeti 4 godine bez plate parlamemtarca
ne sikiraj se bice kakav upravni odbor, savjetnicko mjesto ili jos bolje diplomatija
sta sad,, nece raditi ali ide plata kako ide?
Pa lik je osto na budzetu,samo sto pored plate u parlamenutu ce radit jod jedan poso tako da ce vjerovatno zaradjivat cirka 10.000 mjesecno.(ukupno sa platom iz parlamenta i ovom jos jednom)
Denis se skinuo sa budžeta !? Ja ne vjerujem, pa makar..... Garant će nekom biti savjetnik, ili neki sličan uhljeb. Ne zna to svojim rukama marku zaraditi !
@mrtviTito Šta te vrijeđa burazeru ? Istina ? Jbg, znam da boli.....
Ne zna svojom mukom zaraditi? Pa frajer ke doktor nauka debilu. Znas li ti koliko je tezak put do najveće titule koju jedan insan moze imati?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)