Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jevreji su za neprijatelje imali naciju koja ima karakter,ugled.Pa je Njemačka shvatila greške njihovih lidera. Mi za neprijatelje imamo tursko-bugarske potomke. Lažove,smradove koji nakon 30godina neće da anonimno kažu gdje su tijela ubijena. Ne mogu nas shvatiti Jevreji,hvala im na podršci.
Dat će Allah da iščeznu, eno na rubu su propasti, polako, najveća pravda je kod Boga dragog, a dolazi im sve na naplatu. Dobrim srbima poručujem da se odmaknu od ovog ljudskog otpada chetnika, jer im slijedi sigurno, kazna Božija (osvrnite se na dešavanja u Srbiji, o sebi se zabavili daBogda)
U Bugojnu je isto izvršen pokolj, deseci tijela još nisu otkroveni. Osoba koja ih pod zemlju bacila danas je Ministar sigurnosti ?! I onda se fiozofira drugima?!
A nas narod jos slusa onu cecu. H.E.B E.M JA NAS!
Goouser pa sta ste vi onda ako ste nastali zbog seksualnog poriva Osmanskih begova, a vjera vam je takva kakva je... sta ste onda vi
Never forget Holokaust&Srebrenica☝️
MARFIJEVE KROKODILSKE SUZE! DANAS SE POMLANJA MRTVIM BOŠNJACIMA U MEMOR. CENTRU, A SUTRA ĆE UŽIVATI GLEDAJUĆI ŽIVE BOŠNJAKE U NOVOJ GAZI.
I fašisti su isto tako ujedinjeni u glorifikaciji zločina.
https://youtu.be/YzLA_AaxjLs
Što Jevreji ne pitaše Suljagića zašto se samo Jevrejima izvinjava i zašto to radi tek danas kad su ovi došli?
219, zato sto su dosli sa dobrom namjerom, spustili se na koljena i prepoznali i pronasli se u boli koju bolujemo! Ali ne moze to u mrznji zadojeno celjade kao ti skontati. Vi ste u vasoj mrznji i oholosti samo trazili osvetu i u njoj izgovor tražite!
a sta jevreji rade palestinu zaboravljate
Snas koliko palestince boli k za bosnom. 96g milosevic ke bio pozvan od strane palestinaca na proslavu bozica, kojeg palestinski lideri obje vjere zajedno slave
Hvala braći Židovima.
Bravo Bošnjaci i Jevreji su doživjeli genocid i s njima trebamo mijenjati svijet na bolje.
Bošnjaci i njihova djeca danas dok nisu ni sve žrtve genocida pronađene i pokopane slušaju muziku onih koji su pjevali zločincima koji su odlazili ubijati Bošnjake. Nađite i jednog od tih nazovi pjevača i pjevaljki da ne negira genocid. I oni i danas hvale i veličaju te zločince koji su počinili genocid. Da li možete samo zamisliti da neki jevrej sluša nacističke pjesme ili nešto slično - e to je razlika. Mnogo možemo naučiti od Jevreja.
Hvala Jevrejima oni su u ratu pomogli BiH to mnogi ne znaju. Razlika Jevreja i Bošnjaka? Jevreji poslije holokausta kad su se dokopali slobode su se uvezali u cijelom svijetu i uzeli su stvar u svoje ruke nisu se ni na koga oslanjali od stranaca nego su sve učinili da oni koji i na koji način izraze simpatije prema nacizmu nikada im više to padne na pamet. Oni koji negiraju Holokaust su bili gotovi. Poslije holokausta jevreji su se oslobodili, Bošnjaci su i dalje u mentalnim logorima.
PROKLET bio ko zaboravi ili halali !!!!!!
1. Zapad na čelu sa USA i EU je držao Armiju BiH pod embargom na oružje, cijeli rat. 2. UN U Srebrenici i Žepi je oduzeo improvizovano oružje Bošnjacima garantujući im sigurnost doživjeli su genocid. 3. Teočak i Olovo su imali 1/3 stanovnika Srebrenice. Ofanziva na ova 2 gradića je trajala neprekidno 3 mjeseca uz podršku iz Srbije i Ruskih plaćenika, i ti herojski gradovi su se odbranili milimetra linija nije pomjerena. Pouka: Uzdati se samo u sebe Bošnjače ni u kakve strance.
Bošnjaci i Jevreji su doživjeli istu sudbinu. Ubijani su i zatvarani u logore samo zbog svog etničkog porijekla.
Konaković bi trebao što lrije pred Zid plača. Debela krmača je samo obilazila neprijatelje BiH.
A ti isti jevreji unistavaju palestinski narod.
Uništavaju a svi ih vise i vise. U Izraelu populacija Palestinaca raste već decenijama. Fakulteti po Tel Avivu su puni Arapa. Studiraju bez problema, mogu koristi svoj jezik.
Ujedinjeni smo u bolu i razumijemo kako je to kada neko zeli da te unisti,jer si drugaciji i mrzi te samo zato jer si drugaciji.Jevreji i bosanski muslimani su zauvijek ujedinjeni u vjecnom bolu i ujedinjeno podizu glas protiv mrznje i nepravde.